Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.08.2013, 18:18   #1 (permalink)
Kumral Kıraker
'Affedilen vazgeçilendir... O, affedildi... Çünkü ondan vazgeçildi !... ##
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aşktan başkasını bilmiyorum ben

Neresinden bakarsan bak, bütün yollarım aşka çıkar benim. Aşkın kendine tutsağım, birine aşık olmak ikinci işim. Ben her gece aşık olurum aynı göze yeniden, o göz farkına varmaz….

Kaç yaşında olursam olayım, hangi şartlarda yaşarsam yaşayayım, aşk yoksa kalbimde, sızlar burnumun ucu inceden inceden. Varlığını bilince ağırdır aşksızlık…
Kalbimi sevmeye eğittim ben, başka türlüsünü tanımaz. Zaman geçtikçe sevmemem gerekenler olduğunu öğrenmiş olsam da, elimden sevmek zenginliğini kimse alamaz.
Herkesin kötülüğe, zalimliğe, vicdansızlığa, aldatmaya, ihanete dönmüşken yüzü; Kâbe gibi aşka döndürürüm kalbimi her fırsatta.
Bir gün yalnızlığım da kendine bir eş bulacak mutlaka başka bir yalnızlıkta ama o an gelene kadar, benim yolum hep aşktan yana.
Aşkı anlatmayan şarkılar, aşkı tanımamış gözler çarpar aklıma, üzülürüm. Eksikliğidir yaşamın aşksızlık. Hiç sevmediysen bugüne kadar, kaçırdığın bir ömür hikayesidir aslında…
Yüreğime sevmeyi öğrettim ben önce. Para biriktirmeyi bilmem mesela, öğrenemedim. Harcarım elime geçerse, en çok da dostlarıma. İnsan kullanmayı da öğrenmedim, arkadan bıçaklamayı, politik olmayı öğrenemedim. Aklımdaki ağzımda ama bir tek sevmeyi bilirim.
Bir de hayat şimdi, yani yaklaşırken 40’ıma, sevmeye değmeyecekse en baştan vazgeçmeyi öğretti ama onu da başarabildiğimi sanma.
En çok aşka teslim olurum ben gecelerde ve en çok sevdadan yana kullanırım oyumu. Siyasetten anlamam, politikadan da ama aşkın partisini kurabilirim bir gün, onu da benim gibi birkaç fakirden başkası tutmaz…
Ben aşka düşeli çok oldu, aşk zaten bendeydi. O yüzden hiç bilemedim sevmekten başkasını. Baktım sevilmek istemiyor gelen, bıraktım elini, su dökerek uğurladım ardından yollarını….
Aşktan başkasını bilmiyorum ben, zaten hiç öğrenmeyeceğim….
Alıntı


Konu Kumral Kıraker tarafından (08.08.2013 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
Kumral Kıraker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla