Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.08.2013, 17:54   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kat Graham Kimdir - Katerina Graham Biyografisi - Kat Graham Hakkında

Kat Graham Kimdir - Katerina Graham Biyografisi - Kat Graham Hakkında

Katerina Alexandre "Kat" Graham (d. 5 Eylül 1989) İsviçre) ABD'li oyuncu, şarkıcı, dansçı ve modeldir. Birçok TV dizisinde, sinema filminde ve müzik videosunda yer almıştır. 2009'da, The Vampire Diaries isimli The CW[1] kanalında yayınlanan TV dizisinde Bonnie Bennet karakterini canlandırmaya başlamıştır.

Katerina Graham, Cenevre, İsviçre'de dünyaya geldi, Los Angeles, Kaliforniya'da büyüdü. Babası Joseph, Liberyalı, annesi Natasha, yarı Rus yarı Polonyalı bir Yahudidir. Babası Joseph Cenevre'de, Birleşmiş Milletler için gazeteci olarak çalışıyordu[4], Graham bu sırada dünyaya gelmiştir. Büyükbabası ise 40 yıllık bir süre boyunca Hollanda, Romanya, Kenya ve İsviçre'de Birleşmiş Milletler büyükelçiliği yapmıştır. Babası aynı zamanda müzik yapımcısıydı, Quincy Jones'un iki çocuğunun da vaftiz babasıdır.
Graham, bir Yahudi okulunda eğitim görmüştür. Beş dil bilmektedir. Bunlar; İbranice, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve orta derecede Portekizce.Bir yandan liseye devam ederken, bir yandan da The Musicians Institute in L.A. isimli müzik okulunda şan, piyano ve dans dersleri almıştı

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla