Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.08.2013, 13:57   #1 (permalink)
Kuvvetmira
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Köpek Dolaştırıcısında Olması Gereken Özellikler

Köpek Dolaştırıcısında Olması Gereken Özellikler


köpek dolaştırıcılarının özellikleri - köpek dolaştırıcısı nasıl olmalıdır - köpek bakıcısı


Pek çoğumuz gün boyu çalışıyoruz ve evcil dostumuza yeteri kadar zaman ayıramayabiliyoruz. Böyle bir durumda ise bir köpek bakıcısına ya da dolaştırıcısına başvurmak son derece akıllıca bir yöntem oluyor. Peki, dostunuz nasıl bir köpek bakıcısıyla mutlu ve güvende olur?

Referanslar ve güvenilirlik

Randevularına sadık olmayan bir köpek dolaştırıcısı kesinlikle kaçınmanız gereken bir dolaştırıcı olacaktır. Üstelik bu durumdan en çok çeken de köpeğiniz olacaktır. Dolaştırıcınızı işe almadan önce mutlaka onunla görüşün ve beklentilerinizi kendisine anlatın. Eğer görüşleriniz birbiriyle örtüşmüyorsa da onu işe almayın. Ayrıca işe alacağınız kişiden referans istemekten de çekinmeyin.

Davranışlarına dikkat edin

Köpekler, herkesle bir anda anlaşamazlar. Bu nedenle de köpeğinizi, dolaştırıcınızı işe almadan önce, dolaştırıcıyla tanıştırın. Birbirleriyle olan iletişimlerini gözlemleyin ve içgüdülerinize kulak verin. Köpeğinizi emanet ettiğinizi kişiye güveniyor olmanız çok önemlidir.

Kim ve kaç tane

Tanıştığınız kişinin her zaman köpeğinizi dolaştıracak kişi olduğu yanılgısına düşmeyin. Ona, köpekleri teker teker mi yoksa toplu halde mi dolaştırdığını mutlaka sorun, köpeğinizle nereleri dolaşacaklarını, ona nasıl bir egzersiz planı çizdiğini sorun ve köpeğinizle ilgilenecek başka kişilerin olup olmadığından emin olun. Eğer başkaları da köpeğinizi dolaştıracaklarsa onlarla da tanışmak istediğinizi belirtin.

__________________
https://t.me/pump_upp
Kuvvetmira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla