Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.08.2013, 23:06   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart El-Cin Film Tanıtımı

El-Cin Film Tanıtımı


5 Nisan 2013 Cuma Tarihinde Gösterime Girecek Olan El-Cin Filmi; Korku ve Gerilim Kategorisine Giren Bir Türk Filmidir. Filmin Süresi 90 Dakikadır (1 Saat 30 Dakika).

El-Cin Türk FilmiFilmi Oyuncu Kadrosunda Şu Oyuncular Yer Almaktadır; Fulya Zenginer, Serdal Genç, Oğuzhan Yıldız, Hande Kaptan, Alper Kadayıfçı, Sevinç Erol, Ebru Unurtan, Sultan Köroğlu Kılıç, Elif Erdal, Çetin Yeltekin, Hakan Bozyiğit, Mine Vurankaya, Dora Sarıkaya

Filmin Konusu (Kısa Özeti); İstanbul’un sahil ilçesi Şile’de küçük bir kız kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır. Olaylardan habersiz, kendi halinde yaşayan 5 üniversiteli genç, bir anda bu kızla ilgili garip olaylar yaşamaya başlarlar. Aniden beliren, telepatik görüntüler, belirsiz fısıltılar, lanetli olaylar çevrelerini sarar. Kızla ve ailesiyle hiçbir ilgileri yokken neden bu görüntülerle karşılaştıklarını çözemezler. Kendi kendilerine bir çıkış yolu ararken, gizemli kaçırılmanın ardındaki sırlar onları cinler alemine doğru sürükler. Ölüm ve hatta ondan daha korkunç olan acılar şimdi çok daha yakındır.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla