Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 11:07   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gözaltı kırışıklıklarına maske

Gözaltı kırışıklıklarına maske

Göz altı morlukları ve kırışıklıkları için maske tarifini Suna Dumankaya açıkladı. Ünlü herbalist Suna Dumankaya’nın açıkladığı maske tarifinin içeriğinde salatalık, badem yağı, bal ve yulaf unu bulunmaktadır. Özellikle salatalığı dilimleyip gözlerdeki şişlikler için zaten hemen herkes kullanmaktadır. Salatalığın gözaltında oluşmuş kırışıklıklar için de çok faydalı olduğunu belirten Suna Dumankaya, gözaltı morluğu ve kırışıklıklar için bu maskeyi önerdiğini Seda Sultan isimli programda açıkladı.




cilt güzelliği için suna dumankaya iksir tarifi


Gözaltı kırışıklıklarına ve gözaltı morluklarına maske tarifi


Malzemeler:


1 adet salatalık


Acı veya tatlı badem yağı


Bal


Yulaf unu


Hazırlanması ve Uygulanması:


1 adet salatalığı rendeleyerek bir kabın içine alın. Salatalık rendesinin içine biraz acı veya tatlı badem yağı ve biraz bal ile karıştırın. İçine 1 yemek kaşığı kadar da yulaf unu ekleyin ve karıştırın. Bu karışımı gazlı bezin içine doldurun. Göz altlarınızı kapatacak şekilde gözlerinizin etrafına sarın ve bir süre bekletin.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla