Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 11:12   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cilt Yenileyen Havuç Maskesi

Cilt Yenileyen Havuç Maskesi

Cilt yenileyen havuç maskesi ile cildinizdeki hasarları onarabilir ve güzel ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Cilt yenileme için mükemmel bir maske olan havuç maskesi ile yılların cildinizde yarattığı olumsuzlukları teninizden silip atın.




Cilt yenileyen havuç maskesi ile geçen yılların ciltte yarattığı etkiler, güneşin zararlı ışınları, kozmetik ürünler gibi dış etkenlerin oluşturduğu yıpranma, deforme gibi etkileri onarabilir ve cildinizdeki tüm olumsuzlukları onarabilirsiniz. Cilt yenileyen ve onaran havuç maskesinin faydaları sayesinde güzelliğinize güzellik katarak muhteşem bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Cilt yenileyen havuç maskesi tarifi


Malzemeler:


Doğal süzme bal


Ev yapımı yoğurt


Badem yağı


Taze sıkılmış havuç suyu


Hazırlanması ve uygulanması:


1 tatlı kaşığı kadar doğal ve katkısız süzme bal, 1 yemek kaşığı kadar katkısız ev yapımı yoğurt, 1 tatlı kaşığı kadar badem yağı ve 1 yemek kaşığı kadar taze sıkılmış havuç suyu bir kabın içine konularak iyice karıştırılır.


Maskeyi uygulamadan önce yüz ve boyun bölgenizdeki cildinizi temizleyin. Yukarıdaki karışım sonucu elde edilen havuçlu maskeyi tüm yüz ve boyun bölgesine iyice sürün. Sürme işlemi bittikten sonra yarım saat kadar bekleyin ve ılık su ile cildinizi ovalayarak, masaj yaparak maskeyi cildinizden çıkarın. Cildinize gül suyu sürerek tekrar canlılık kazanmasını sağlayın. Cilt yenileyen ve onaran havuç maskesi sayesinde cildin asit baz dengesi sağlanacaktır. Hasarlı cilt, bu maske ile onarılarak yenilenecektir. Haftada 2-3 kez uygulanabilecek bu maskenin cilt üzerindeki olumlu etkilerini gördüğünüzde hemen tekrarlamak isteyeceksiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla