Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 11:52   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ciltteki kırışıklıklar için kür

Ciltteki kırışıklıklar için kür

Cilt zamanla, güneş, stres ve yaş ilerlemesi gibi nedenlerle özelliğini kaybeder ve kırışmaya başlar. Ciltte meydana gelen kırışıklıkları önlemek veya oluşan kırışıklıkları gidermek için evinizde hazırlayabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir kür ile birlikteyiz. Cilt denildiğinde genelde yüz bölgesi akla gelir. Aslında derimizle kaplı olan her bölge cilt olarak algılanmalıdır. Yüzümüzün özellikle göz çevresinde meydana gelen ve yaşlılık belirtisi olarak algılanan kırışıklıkların giderilmesinde önemli bir yeri olan bu kür ile siz de porselen gibi bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz.


Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan cilt kırışıklıklarına çözüm amacıyla hazırlanan ve kırışıklık gidermeye faydalı bir kür olduğu belirtilen cilt tedavi kürü burada. Özellikle kür içeriğindeki malzemelerin kolay bulunabilmesi ve kolayca hazırlanıp uygulanabilmesi açısından çok özel bir kür olan cilt kırışıklıkları için evde hazırlanabilen kür aşağıdadır.

Malzemeler:

Bir tatlı kaşığı yoğurt,

Bir tatlı kaşığı yaş maya,

Organik Nar Çiçeği Yağı,

Güneş Koruyucu Krem

Hazırlanması ve Uygulanması:

Bir tatlı kaşığı yoğurt ve bir tatlı kaşığı yaş mayayı iyice karıştırın. Bu karışımı cildinize sürüp 20 dakika bekletin. Akşamları da cildinize organik nar çekirdeği yağı ile masaj yapın. Bu arada kırışıklar için en önemli koruyucuda koruma faktörlü kremlerdir. Unutmayın dışarı çıkarken, cildinize uygun güneş koruyucu ürünler sürmeyi de ihmal etmeyin.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla