Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 12:00   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yüzdeki Kırışıklıklar

Yüzdeki Kırışıklıklar

Yüzdeki kırışıklıklar özellikle belirli yaşlardan sonra iyice belirginleşerek kişinin güzelliğini bozup ruh sağlığını da olumsuz etkilemektedir. Yüz bölgesindeki kırışıklıklar için gelişmiş tıp teknolojisinden faydalanıldığı gibi alternatif tıp yöntemlerinden de faydalanılmaktadır. Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde beliren kırışıklıkları gideren şifalı bitki kürleri, cilt bakım maskeleri, botoks ve estetik ameliyat gibi seçenekler arasından size hem bütçe bakımından hem de sonuçları bakımından en uygun olanı seçerek kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz.


Yüzdeki kırışıklıklar belirginleştikçe yaşlılık algısı iyice kendini belli etmeye başlamaktadır. Kişinin hem kendisi hem de çevresi, kişinin yüzündeki kırışıklıklardan dolayı sosyal ortamda ona göre davranmaya başlıyorlar. Kırışıklık giderici olarak genelde botox uygulamaları yapılmaktadır. Ancak bu uygulamanın bazı yan etkileri olduğunu, aynı yüz hatlarına sahip ünlülerden anlamak mümkündür. Sadece ünlülerin kırışıklık tedavisi yaptırdığı sanılmaktadır. Oysa tüm kadınlar ve hatta metroseksüel erkekler de yüz bakımı yaptırarak genç görünmenin yollarını aramaktadırlar. Botoks ile gençleşmek ve kırışıklıkları yok etmek bilinen en yaygın yöntemdir. Botoksun dışında estetik ameliyatla yüz gerdirmek de gençlik formülü olarak lanse edilmektedir. Son dönemde ünlü güzeller arasında yaygınlaşan ve giderek kullanıcı sayısı artan arı zehri de yüzdeki kırışıklıkları gidermede oldukça etkili bir yöntem olarak göze çarpmaktadır. Kylie Minogue, Victoria Beckham gibi dünyaca ünlü güzeller de arı zehri yöntemini uygulayarak genç kalabildiklerini açıkladılar. Ülkemizde henüz uygulanmayan bu yöntemi kırışıklık giderici yöntemler arasına dahil etmek gerekiyor. Özellikle kadınların gençliğin ve güzelliğin önündeki en büyük engel olarak gördükleri kırışıklıkları yok edecek formül arayışı sürecektir. Maddi durumu yerinde olanların botoks, estetik veya arı zehiri gibi yöntemlere başvurmaları gayet doğaldır. Ancak şifalı bitkiler dünyasında da kırışıklıklara direk etki ederek yok eden ve genç görünmenin yollarını açan cilt bakım kürleri bulunmaktadır. Asırlardır insan vücudu üzerinde olumlu etkiler alındığı için modern tıptan önce kullanılan şifalı bitkiler ile nice sultanlar, nice kraliçeler genç görünmeyi başarmıştır.

Yüzdeki kırışıklıklar için mükemmel sonuçlar alabileceğiniz şifalı bitki kürlerini sitemizde bulabilirsiniz. Cilt tiplerine göre farklı sonuçlar almanızı sağlayan güzellik kürlerini ve maskelerini kullanacaksanız, belirtilen süre ve şekillerde kullanmanızı öneririm. Düzenli kullanım sonucunda gayet etkili sonuçlar almanızı sağlayan kürleri göz ardı etmemelisiniz. Özellikle Suna Dumankaya’nın önerdiği ve tarifini verdiği güzellik kürlerinin ne kadar etkili olduğunu bizzat Suna hanımın yüzünde görebilirsiniz. Basit ve her zaman bulunabilecek malzemelerden hazırlanan güzellik kürlerinin etkilerini aynaya baktığınız anda görebileceksiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla