Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 12:08   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kaş beyazlamasını önlemek için kür

Kaş beyazlamasını önlemek için kür




Kaş beyazlamasını önlemek için kür arayanlara ünlü herbalist Suna Dumankaya’dan muhteşem bir kür tarifi aşağıdadır. Kaş beyazlaması ve kaş dökülmesini önleyen kürü kullandıktan sonra sorunlarınız ortadan kalkacaktır. Kaş beyazlaması önleyici kürü kullanırken kaşlardaki dökülmelerin de önüne geçilmektedir.


Kaş beyazlamasını önlemek için kür tarifinde tamamen bitkisel içerikler bulunmaktadır. Kürün içindeki şifalı bitkileri aktarlardan temin edebilirsiniz. Kolay bulunan bitkilerin karıştırılmasıyla elde edilen kaş beyazlamasını önlemek için kürü düzenli kullanmanız halinde maksimum fayda elde edebilirsiniz.

Kaş beyazlamasını önlemek için kür tarifi

Malzemeler:

Vazelin

Badem yağı

Lanolin

Ceviz içi

Fındık içi

Hazırlanması ve uygulanması:

Bir çorba kaşığı vazelin, bir tatlı kaşığı badem yağı, bir tatlı kaşığı lanolin, üç adet ceviz içi ve üç adet fındığı karıştırdıktan sonra kısık ateşte eritin. Eridikten sonra süzerek bir cam şişeye koyun ve donmasını bekleyin. Krem haline gelecek olan bu karışımdan kulak çubuğu yardımıyla alarak gözlere kaçırmadan kaşların üzerine sürün. Kaş beyazlamasını önlemek için olan bu kürü gün aşırı kullanın.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla