Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2013, 16:48   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Akrep Burcunun Tüm Özellikleri

Akrep Burcunun Tüm Özellikleri











Akrep Burcunun Güçlü Yönleri:
- Sadık
- Tutkulu
- Becerikli
- Bağlı
- Hareketli
Akrep Burcunun Zayıf Yönleri:
- Kıskanç
- Saplantılı
- Şüpheci
- Çıkarcı
- Uyumsuz
Akrep Burcu ve Bağımsızlık:
Akrepler son derece bağımsızdırlar. Kafaya koydukları her işi başarırlar ve pes etmezler. Kendi başlarına olmaya tamamen uygundurlar. Kimi burçlar gibi çok sosyal değildirler; aslında kontrolün kimde olduğu tartışması olmadan kendi başlarına yaşamayı tercih ederler, kontrolün kendilerinde olmasını severler.
Akrep Burcu ve Arkadaşlık:
Tıpkı karakterleri gibi, Akrep ile ilişkiler de her zaman karmaşıktır, ilişkileri bir aşırılıklar zinciridir, görünürde hiçbir neden yokken bile son derece huysuz olabilirler. Akrep Burçları sahiplenici ve kıskanç olmaları ile bilinirler; ancak diğer yandan da fazlasıyla sadıktırlar. Akrepler mükemmel bir hafızaya sahiptirler ve bu, boş vermek konusundaki yetersizlikleri ile birleşince, onlara zarar vermiş kişilere sonsuza kadar kin beslerler; aslına bakarsanız bir Akrep asla affetmez ve unutmaz. Hatta birinden intikam almaya bile kalkışabilirler. Diğer yandan, hoş bir jesti her zaman hatırlayacak ve bunun karşılığını vereceklerdir. Akrep Burcuna yapılan, çıkar amacı taşımayan herhangi bir jest, güven ve saygınlık kazandırır; ki bu, romantizm olsun ya da olmasın, onlar için her ilişkide son derece önemlidir. Verilebilecek en iyi tavsiye, Akrep Burcu olan bir arkadaşa karşı dürüst olmanız yönündedir, karşılığında hiç unutmayacağınız, size karşı sadık olacak ve asla size tutmayacağı sözler vermeyecek harika bir arkadaş kazanacaksınız. Gerçekçi ve şok edici espri anlayışları tüm burçlardakinden farklıdır ve Akrep; güvenilebilecek, harika, güçlü ve ilginç bir arkadaş olur.
Akrep Burcu ve İş:
Akrepler harika doktor, cerrah, bilim insanı ve lider olurlar, dünyada değişiklik yaratan tüm iş türleri için adeta seçilmiş kişilerdir, insanları ve toplumları çok etkilerler ve en önemlisi, bir Akrep Burcu yetkili bir konumda olmalıdır, bu kariyerlerin Akrep Burcuna uymasının nedeni budur, bunların hepsi kişiye büyük bir güç vererek kişiyi emirler vermeye ve insanlara liderlik yapmaya zorlar. İş konusunda, Akrepler kolayca zenginleşme eğilimindedirler, çok akıllıca kararlar verirler ve paralarını harcama konusunda çok titizdirler. Para kazanma ve onu saklamaları ile bilinirler, aynı şeyi diğerlerinin de yapıp kendilerine rakip olmalarından ve daha kötüsü kendilerini paraları için kullanmalarından korktukları için bundan kimseye söz etmezler.
Akrep Burcu Mizacı:
Akrep Burçları hırslı, ısrarcı ve kararlıdırlar; öyle ki bu durum kendini, güce duydukları açlık ve kontrol tutkusuyla göstermektedir. İnat etmek gibi bir huyları yoktur, bununla birlikte bir Akrep Burcu istediği şey için çalışacaktır ve haklı sebeplerden ötürü her şeyi kontrol edecektir. Bu, dışarıdan bakan herkes için aşikardır. Bir Akrep Burcu asla pes etmez, hedeflerine ulaşma konusunda çok kararlıdırlar. Bu başarının anahtarı esnek olmalarıdır. Bir durumu araştırabilir ve gerekli görmeleri halinde farklı bir yaklaşım benimseyebilirler. Bu onları oldukça uyumlu ve çok yönlü yapar. Akrepler acımasız yarışmacılardır, güçlü gözlem yetenekleri ve muhteşem hafızaları ile gerçekleri anımsayacak ve ihtiyaç duyulduğunda onları masaya yatıracaklardır. Düşüncelerini ve fikirlerini makul gerçekler ve çıkarımlarla destekleyerek, adilce kazanırlar. Karmaşık durumlarda düzeni yeniden sağlamada; bu durumları, kendi hırsları ve çıkarları için kullanmakta oldukça başarılıdırlar. Gelişmemiş bir Akrep Burcu çok tehlikeli bir insandır; çünkü güçlerini sadece kendi çıkarları için kullanır ve kendi aç gözlülüklerini tatmin etmek için diğer insanları ezerler.
Akrep Burcunun Derinlikleri:
Akrep, tüm burçlar içinde en anlaşılmaz olanıdır. Gerilim ve çatışmalarla doludurlar. Her durumun farkında ve her zaman olandan bitenden haberdar olmaktan hoşlanırlar, bunu deneysel akıl yoluyla biçimlendirirler, bir taraftan da doğaüstü, alışılmamış, komplo teorileri ile ve diğer bilinmeyen gizemlerle ilgilidirler. Gerçek hislerini ve dürtülerini gizlemeye yatkındırlar, çoğu zaman art niyetleri ve gizli bir gündemleri vardır. Akrepler kontrol etme arzusu ile doludurlar, her zaman karar merci olmaya ihtiyaç duyarlar. Kontrolün kendisinde olmaması Akrep Burcunun psikolojisi için tehdit edici hatta tehlikelidir, kontrol kendilerindeyken güvenlik hissederler. Çok duygusaldırlar, iyi duyguları da kötü duyguları da çok şiddetlidir. Kıskançlığın ve kırılganlığın olumsuz duyguları bu çalkantılı burcun ayırt edici özellikleridirler. Akrepler bir yandan da etkileyici ve güçlü başarma içgüdüleri ve şaşırtıcı bağlılıkları ile bilinirler. Akrepler, hayatta daha derin bir amaç bulabilmek için sürekli kendi duygularını anlamaya çalışırlar. Oldukça sezgiseldirler; ama psişik olarak değil, daha çok insan zihnine dayalı olarak, müthiş bir gizem anlayışları vardır ve insan zihninin gücüne sahiptirler.
Oldukça iyi bir şekilde gizledikleri bir başarısız olma korkusuna sahiptirler, başarısızlıkla ya da kariyer başarısızlığı ile karşı karşıya gelirlerse, basitçe uyum yeteneklerini kullanarak devam ederler ve kötü deneyimleri geride bırakırlar. Asla onlardan itirafta bulunmalarını veya hikâyelerini paylaşmalarını beklemeyin, bu ne kadar zayıflığın göstergesi olsa da Akrep Burçları her zaman kazanan olurlar, kendilerini her zaman çok iyi ifade ederler. Her zaman hedeflerine ulaşan kişiler olarak görünmelerinin sebeplerinden biri, kendilerine, başarabileceklerini bildikleri, somut, kısa süreli hedefler belirlemeleridir, neleri yapabileceklerini çok iyi bilirler ve ne yaptıklarının bilincindedirler. Herhangi bir kişiye güvenme konusunda isteksizdirler, kişinin onun güvenini kazanması ve zamanla geliştirmesi gerekmektedir, tüm ‘güven testleri’ geçildiğinde, Akrep Burcu derinlemesine ve yoğun bir biçimde sever. Havalı görünümlerinin aksine, enerjileri ve duyguları daima içlerinde dalgalanmaktadır; fakat Akrep Burçları bu yapılarını faydalı aktivitelere, hobilere, ilişkilere ya da iş hayatına yönlendirerek bu durumla baş ederler. Bu dışarıdan gözlem yapan birine hiç görünmez; ancak bu gerçeği bilmek, Akrep Burçlarının giriştikleri her işte neden bu kadar tutkulu olduklarını anlaşılır hale getirmektedir. Akrep Burçları çok güçlü içgüdülere sahiptirler ve sezgilerine güveniyor olmaları nadiren başarısız olmalarının diğer nedenidir. Akrep Burcu olarak doğan insanlar için hayatın süregelen öğretisi; güçlü enerjileri olumlu hedeflere yönlendirmek ve çıkarlar için yönlendirme ve açgözlülük gibi kötü güçlere yenik düşmemektir; bu şekilde hayatlarında başarıyı yakalarlar ve temiz, mutlu bir vicdana ve güvenebilecekleri, onlara düşkün olan bir arkadaş çevresine sahip olurlar.

Kısa ve Öz Olarak Akrep Burcu:
Akrep, aşırılığın ve azmin burcudur. Akrep Burçları oldukça derin, hassas insanlardır, görünenden daha fazlasına sahiptirler her zaman. Havalı, soğuk ve duygusuz bir izlenim verirler dışarıya; oysa ki içlerinde muazzam bir güç, aşırı dayanıklılık, yoğun tutku, güçlü bir irade ve ısrarcı bir dürtü bulunmaktadır. Akrepler çok keskin bir zekâya sahiptirler, soru sorduklarında şaşırmayın, derinlemesine incelemeye, anlamaya ve durumu gözden geçirmeye çalışmaktadırlar. Her zaman nedenini, nasılını, bilebilecekleri diğer muhtemel detayların neler olduğunu bilmek isterler. Akrepler diğer insanların oynamaya çalıştığı oyunlardan usanmışlardır ve bu girişimlerin oldukça farkındadırlar. Kendilerine müsaade eden ya da zayıf buldukları herkese egemen olma ve onları kontrol etme eğilimindedirler. Bir Akrebin saygı duyduğu ve kendisine yakın tuttuğu kişi; onun kendisine şaşırtıcı bir iyilik, sadakat ve cömertlikle davrandığını görecektir. Bir Akrep, dışarıdan bakıldığında, gizliliğe ve gizeme sahiptir. Bu manyetik olarak insanları onlara çeker. Kontrol etmeleriyle ve fazla tutkulu olarak bilinirler; ancak sadece güvenli hissetmek için kontrole ihtiyaç duyarlar.

Bir Akrep Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Akrep kadını çok duygusal, ilgi isteyen ve duygularını ifade eden bir kadındır. Yetenek ve entrikayla donanmıştır, doğru bir ödül ile gerçek bir meydan okuyuş sunması karşılığında, güçlü ’1. Sınıf’ kişiliğe sahip erkeklerin hayran olacakları büyüleyici bir kadındır. Akrep Burcu kadını son derece cazibeli ve işveli bir kadındır. Kalbini kolay kolay bir erkeğe vermez; çünkü başka birine güvenmekten usanmıştır. İlişkinin devamlı ve yakın bir hale gelmesi için erkeğin bir ‘zihinsel testler’ dizisinden geçmesi gerekmektedir. Göstermese de kendini adayacağı sıkı bir ilişki ister. Bunun için erkeğin güvenilir, sevgi dolu olması ve asla onu kontrol etmeye çalışmaması gerekir. Çok sahiplenicidir ama Akrep kadını gizem, şehvet ve tutku dolu; çoğu erkeğin onun tarafından sahiplenilmeyi sorun etmeyeceği bir kadındır.

Bir Akrep Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Akrep Burcu erkeği ne başka bir burca benzer ne de başka bir erkeğe. O kadar eşsizdir ki, Akrep Burcu erkeği ile çıkmanın nasıl bir şey olduğunu açıklamak için ayrı bir bölüm gerekir. Diğer burçlardan farklı olarak, bir Akrep erkeği ile birlikte olmak, bir Akrep Burcu kadını ile birlikte olmaya çok benzemektedir. Temel fark, kadın gibi güçlü bir kadınsal etki sunmak yerine, güçlü bir erkeksi, cinsel etki sunmasıdır. Akrep Burcu erkeğini baştan çıkarmak, eve götürmek kolaydır, onunla gerçek bir ilişki oluşturmak ise daha zordur. Çok hassastır ve kendini yalnız ve tatmin edilmemiş hisseder, ama bir kadının bunu bilmesine asla izin vermez. Kapalı kapılar arkasında ona karşı hassas ve sevgi dolu olun, duygularına kulak verin; eğer onunla yakın bir ilişki kurmak istiyorsanız ona hükmetmeye çalışmayın, çünkü bunu fark eder ve sizi asla affetmez. Bir Akrep erkeğine oyun yapmak akılsızca bir hareket olacaktır. Kıskanç ve sahiplenici olacaktır ve bir kadının onu kontrol etmesine asla izin vermeyecektir. Onun liderliği üstlenmesine izin verin çünkü Akrep Burcu erkeği gerçekten büyüleyici bir insandır, geceyi o planlarken siz asla yanlış bir şey yaşamazsınız. Oldukça dengesizdirler ve ruh halleri sürekli değişkenlik gösterir. Bu zamanlarda onun yanında olun, sorun geçecektir. Kendi duygularını anlama konusunda zorlandığı için ona sürekli olarak söylenmeyin. Akrep erkekleri harika koruyuculardır ve onların ışık saçan, tutkulu ve enerjik güçlerinin altında kendinizi daima güvende hissedeceksiniz.

Akrep Burcu Nasıl Etkilenir:
Bir Akrep Burcunu hiç bir zaman aldatmayın, bunu çok uzaktan bile görebilirler/hissedebilirler. Yorum yaparken dürüst olun ve onları dikkatlice dinleyin, (her zaman, söyleyecekleri enteresan bir şey vardır, onları dinlemek kesinlikle bir sorun değildir). Onlardan bir şeyleri saklamayın ya da onlarla alay etmeyin, her zaman neler olup bittiğini bilmeleri gerekmektedir. Unutmayın, alay etme ve gizem, entrika sunma hakkı sadece onlara tanınmıştır! Açık sözlü ve dürüsttürler, aklınızdakileri söyleyin, buna saygı duyacaklardır. Akrepler hemen hemen her aktivite ile ilgili oldukları için yapacak bir şey bulmaları hiçbir zaman problem olmaz. Öngörülemezdirler ve randevu planında son dakika değişiklikleri yaparlar; bu nedenle bu değişiklikleri bir gülümseme ile karşılayın ve farklı bir şey deneyin. Bir planı çöpe atmaktan ve başka bir şey denemekten korkmayan insanları severler. Konuşmalarınızda onlara fikirlerinin yanlış olduğunu söylemeyin ya da onları ağır bir şekilde eleştirmeyin, bunun için fazla gururludurlar ve bir şaka bile olsa bunu sizin ima ettiğiniz şekilde anlamayacaklardır. Asla onları kontrol etmeyin; ama yardıma muhtaç olan biri de olmayın, kendileri gibi güçlü, hırs dürtüsü olan insan karakterini severler.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla