Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2013, 17:05   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Oğlak Burcunun Tüm Özellikleri

Oğlak Burcunun Tüm Özellikleri







Oğlak Burcunun Güçlü Yönleri:
- Sorumluluk Sahibi
- Sabırlı
- Hırslı
- Becerikli
- Sadık

Oğlak Burcunun Zayıf Yönleri
- Amirane
- Çekingen
- Kibirli
- Güvensiz
- Hayal Gücü Zayıf

Oğlak Burcu ve Bağımsızlık:
Oğlak Burçları oldukça bağımsızdırlar; çünkü yeteneklerini bilirler ve bu yüzden detayları tamamlama konusunda başkalarına nadiren güvenirler, tüm işi kendi başlarına yapmayı severler.
Oğlak Burcu ve Arkadaşlık:
Oğlaklar güçlü bir arkadaştır, her zaman yardıma hazırdırlar; çok anlayışlı, ilgili ve bir arkadaş ihtiyaç duyduğunda yardımseverdirler. Bir Oğlak, bir kişiyi, yaptığı sağlam bir plan ile tekrar ayağa kaldıracaktır ve tüm bunlar için hiçbir karşılık beklemez. Oğlak Burcu arkadaş; derin, gizemli ve sırlarla doludur, her zaman kafalarında dolaşan bir şey varmış gibi görünürler.

Oğlak Burcu ve İş:
Oğlak Burcu karakteri, liderliğe ve başarıya odaklanmıştır, her zaman kurumsal merdiveni tırmanmak isterler ve olabileceklerinin en iyisi olurlar. Oğlaklar mükemmel bir zaman sezgisine sahiptirler ve zamanı çok iyi yönetirler, harika yöneticiler olurlar. Oldukça yaratıcıdırlar, bu anlık yaratıcılık değildir; onların zaman yönetimleri ve plan yürütmeye yönelik fikirleri ile birleşen bir yaratıcılıktır. Yararlı ve akıllıca yatırımlar yaparlar; çünkü uzun soluklu düşünürler ve gelecekte en kârlı olacak olanın ne olduğuna bakarlar.

Oğlak Burcu Mizacı:
Oğlak Burçları hüzünlü ve sert görünebilirler; çünkü öz disiplin ve sorumlulukla yaşarlar. Her şeyi değerlendirirler ve önce avantajları ile dezavantajlarını tartmadan riske girmezler. Dışarıdan bakan birine göre sıkıcı görünebilirler; ancak bu, Oğlak’ın kendini güvende hissettiği, ciddi biçimde arzulanmış ve yapılandırılmış bir yaşam biçimidir. Oğlak Burcunun kendine yeterliliği çoğu zaman soğukluk olarak yanlış anlaşılmıştır, göründükleri kadar soğuk değildirler, Oğlaklar, sadece bir işin bitmeyeceğinden ya da uygun bir biçimde yapılmayacağından endişelenmemek için her şeyi tek başlarına yapmayı sevdikleri için böyle bir algı yaratıyor olabilirler. Her şey çevrelerindekileri kontrol etmekle ve günlük yaşamları ile ilgilidir ve bazen bu, başkalarının hayatlarına müdahale etmelerine neden olur. Diğer insanların hayatlarını da yapılandırabileceklerine ve yönetebileceklerine inanırlar, ki yapabilirler de ama diğerleri bunu insanların özel hayatlarına karışmak olarak görebilirler ve Oğlakların istediği değişiklikleri hoş karşılamayabilirler. Oğlağa göre, bir işi yapmanın sadece bir doğru ve bir yanlış yolu vardır, bu düşünce bazı Oğlakları dar görüşlü, inatçı ve başkaları ile aynı fikirde olma konusunda isteksiz yapar. Bu durum, yani bir işi yapmanın birden fazla yolu olduğunu bilmek, Oğlaklar için süregelen bir derstir. Kendi yöntemleri genellikle doğru bile olsa, bu, kendi yöntemlerini başkalarına dayatmaları gerektiği anlamına gelmez.

Oğlak Burcunun Derinlikleri:
Oğlak Burçları hüzün ve gereksinme eğilimine, gelişme ve çalışma için sahiptirler; çünkü içlerinde değersiz olduklarına dair bir his vardır ve sürekli kendi değerlerini kanıtlama ihtiyacı duymaktadırlar. Bir kez, ihtiyaç duydukları şeyin kendini sevmek olduğunu fark ettiklerinde, kapılar açılacaktır ve dünyayı, keyif almaya ve suçluluk duymadan eğlenmeye izin veren, yeni bir ışıkla göreceklerdir. Oğlakların en önemli ihtiyacı güvenliktir, finansal ve donanımsal güvenlik. Bu, hırslı karakterlerinin arkasındaki itici güçtür ve diğer tüm kişilik özellikleri başarı arzusuna ilişkindir. Toplumdaki yerleri ve saygınlıkları hakkında çok endişelidirler. Oğlaklar yalnız olmayı seven kişilerdir; ama takdir edildiklerini hissetmeye de ihtiyaç duyarlar; ancak bu gerçeği saklama konusunda çok başarılıdırlar. Oğlaklar düşüncelerini kendine saklayan insanlardır ve dünyaya sundukları pek çok yüzleri vardır, soğuk ve vurdumduymaz olmaları ile bilinirler; ama kendilerini dünyadan soyutlarlar, ne yazık ki, gerçekte kim olduklarını belki hiçbir zaman öğrenemeyebilirler. Bu, güvensizlik hissine neden olur, bu his de kendi değerlerini sorgulamalarına. Oğlaklar duygusal yakınlaşmayı zor hale getirirler; çünkü bir kere birinin içeri girmesine izin verirlerse, gitmelerine müsaade etmek istemezler ve duygusal bağ onları zayıf ama aynı zamanda tatmin olmuş hissettirir. Bu, Oğlakların zihinlerinde sürekli var olan içsel bir çelişkidir.
Kısaca Oğlak Burcu:
Oğlak Burçları oldukça hırslı insanlardır, her zaman takip ettikleri bir şey vardır ve yaşamlarının tatmin edici ve önemli olmasını isterler. İnanılmaz bir biçimde sabırlıdırlar ve istedikleri şeyi elde etmek için uzun bir süre bekleyeceklerdir; fırsat ortaya çıktığında izleyecekleri adımları ardı sıra planlarlar, bu, kararsızlık olarak görünebilir ama doğrusu bu değildir, onlar başarılı olmak için sadece bir şansları olduğunu bilirler ve amaçlarını ikinci sınıf bir performansla değil büyük bir zaferle gerçekleştirmek için bilgilerini bir araya getirerek uygun adımları izlerler. Oğlaklar, çok aktif bir zihne ve muazzam konsantrasyon gücüne sahiptirler. Çevrelerindeki ve hayatlarındaki herkesi kontrol etmeyi severler. Oğlaklar çok temkinlidirler; fakat bu sadece içine atılmadan önce durumu araştırmaktır, asla düşüncesizce bir girişimde bulunmayacaklardır. Değişikliği kabul ederler; ancak ona alışsınlar ve onu hayatlarıyla bütünleştirsinler diye değişimi yavaşça hayatlarına sokarlar. Oğlaklar dünyayı siyah ya da beyaz görme eğilimindedirler, kesinlik hayati önem taşımaktadır. Gri alan yoktur, eğer varsa bu onun anlaşılmamış olmasından kaynaklanmaktadır ve bu da Oğlakları rahatsız eder. Romantik ilişkilerde kontrol sahibi olma eğilimindedirler, böylelikle bir insana karşı asla zayıf olmazlar.

Bir Oğlak Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:

Derinliklerinde, romantik ve sevgi doludur; ancak bunu ortaya çıkarmak doğru adama kalmıştır. Dışarıdan, aşkı pek de önemsemiyormuş gibi görünebilir. Oğlak kadını zor işleri seven erkek için mükemmeldir. Ona yakınlaşmak biraz zaman alacaktır, asla onu bir ilişkiye öylece dalmaya zorlamayın. Sabırlı olun; çünkü o öyledir. Oğlak kadını; çok şık, standartların üstünde bir kadındır. Ona kur yaparak ve onunla flört ederek ona bir hanımefendi gibi davranmalısınız. Onu, hoş hediyelere boğun (ama çok pahalı olmasın, para harcama konusunda titizdir ve sizin de öyle olmanızı bekler). İlişkiye hakim olacak ve onu kontrol edecektir, ama etkileyici ve zekice yöntemleriyle, liderliği üstlenmesine izin verin, sizi yanlış yönlendirmeyecektir. İlişkiyi doğru yöne doğru yönlendirecektir; çünkü akıllı ve tecrübelidir. Size mutluluk için gerekli olan tüm bileşenlerin olduğu, uzun süren, gerçek ve sadık bir ilişki sunacaktır.

Bir Oğlak Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Oğlak Burcu erkeği son derece bedensel ve tutkuludur, ama dışarıdan bakıldığında çok duygusal değildir. Derinliklerinde, aşk yaşamak için can atar ama bunun gerçekleşmesi uzun zaman alır, bir insana güvenme konusunda büyük tereddütleri vardır. Ona ne kadar hayran olduğunuzu gösterin ve zamanla ilerleyerek güvenini kazanın. Çok güvenilirdir, muhtemelen tüm burçlar içinde en güvenilir olandır. Bilinmezliklerle dolu, gizemli doğalarının altında güçlü duygusal bir taraf ile romantik unsurlar bulunmaktadır, bu taraf tamamen gizlenmiştir ve kilidi açtığınızda, bu adamın geçirdiği dönüşüm karşısında hayrete düşeceksiniz. Sabır ve güven Oğlak Burcu erkeği için anahtar kelimelerdir. Onu bekleyecek doğru kadına sunabileceği çok fazla şeye sahiptir.

Oğlak Burcu Nasıl Etkilenir:
Onları güldürün, hüzünlü olmaya eğilimlidirler, bu yüzden kendilerini güldürebilen herhangi bir kimseyi takdir ederler. Herhangi bir şey hakkında konuşun ama duygularına müdahale etmeyin. Yine de sizinkileri dinlemeyi önemserler. Oğlak Burcu kendini güvende hissettiğinde, tüm sırlarının bilinmesi için izin verecektir. Ciddi konular, kayda değer şeyler hakkında konuşun ve geleneksel olmayan şeylerden uzak durun, çok geleneksel insanlardır ve popüler konulardan hoşlanmazlar. Belli bir zihinsel düzeyde olmayı severler. Hediyeleri severler, ama aşırı gösterişli ve pahalı değil pratik ve kullanışlı olanları. Kaliteyi yüksek tutun, ikinci sınıf hediyeleri sevmezler, aynı şey randevular için de geçerlidir. Bir sanat galerisine, tiyatroya ya da gösterişli, lüks bir restorana gideceğiniz, standartların üstünde bir randevu planlayın. Asla geç kalmayın. Oğlaklar çok dakiktirler, bir programla yaşarlar ve bekletilmeyi sevmezler, birini bekletmek, sorumsuzluğun göstergesidir. Onlara karşı sabırlı olun, siz kendinizi kanıtladıktan sonra soğukluğunun ve ilgisizliğinin altında, doğru zaman geldiğinde ortaya çıkacak olan; yakınlaşmayı seven, tutkulu ve sadık bir insan yatmaktadır.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla