Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.09.2013, 17:39   #1 (permalink)
FifiVePirtik
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Güzel Çirkin

Güzel Çirkin
İyi kötü günlerim oldu.Güzel çirkin arkadaşlarım oldu.İki yüzlü dostlarım oldu.Dolandırıcı komşular oldu.Nankör aşklarım oldu.Anladım ki her şey zıddı ile var.
Hayatta işte böyle.Doğduk ve öleceğiz.Bir yerde doğum varsa onun sonucu olarak da ölümde oluyor.Bizim insan olarak bunu içselleştirmemiz lazım.Kendi dünyamızda bunları kurgulayıp önceden hazırlıklı olmamız lazım.
Ne kadar sağlıklı olursa olsun bir insan eninde sonunda ölüyor.Böyle programlanmış.Teknoloji dili ile konuşursak şarjı bitiyor.Hepimizin şarjı var.Kiminin şarjı erken kiminin şarjı geç biter.İçselleştireceğimiz şey ise bitiş olduğudur.Son olduğudur.Aslında farklı bakarsak yaşamıyoruz her gün ölüyoruz biraz daha.Her şey bu kadar açıkken bizim toz pembe dünyalarda yaşamamız çok saçma.Bir ölüm olduğu zaman çevremizde kendimizi yitirmemeliyiz.Ölüm bizim için var bunu kabullenip yaşamak gerekir.
Fani olmanın da güzel yanları var tabi.Andan zevk almak.Bu anı yaşamak.Dün geçti ,yarın hiç olmayabilir.O halde iyisi kötüsüyle güzeli çirkiniyle her şeyi kabullenip yaşamak için ne duruyorsunuz.

__________________
Teşekkür Etmek için Beğen Butonuna Tıklayınız.
FifiVePirtik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla