Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.09.2013, 18:09   #1 (permalink)
FifiVePirtik
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Benden notlar

Ve Benden Notlar

İşe geldiğimde her zaman ki gibi park yeri yoktu. Güvenlik görevlisi yine yapmıştı ipneliğini. Rüşvet alıyordu kancık. Neyse arabamı çekileceğini bile bile noterin önüne park ettim. ******* arabasını diyip hızlıca kapıyı çarptım. İşimin ilk gününde hep böyle aksilik yaşarım. Yeni memur oldum. Monoton hayata başlamak için ilk günüm. İnsanların pis ağız kokularını çekmem için ilk günüm. Otuz bire uzun bir ara vermek zorundaydım. Sanırım bunun için terapiye başvurmam gerekiyor. Neyse iş yerine girdiğim anda burnuma ölmüş kedi kokusu geldi. İçerisi çok kalabalıktı. Hepsi beni bekliyordu. canım buzlu bir viski çekti. Dün daha fazla içmeliydim ve düzdüğüm kızı daha çok bağırtmalıydım. Lanet olsun! Bu kadar insanla nasıl baş edebilirim. Yerime oturdum. Bilgisayarımı açtım. Ve Terapi bölümümüz açıldı. Herkesin çok fazla derdi vardı. Hepsi a.ına koyduğum yerinde diye başlıyordu sözlerine. Gülüyordum. Sigara içiyordum. Her yeni hikâye için bir sigara yakıyorum. Herkesin hikâyesini dinliyorum ve bir çözüm yolu buluyordum. Yaşlı bir moruğun hikâyesinden sonra, bir ışık geldi gözlerime. Sonra bir sigara kokusu. Eritici bir yaldız duruyordu karşımda. Harika dudaklara sahip bir kadın. Marla Singer e benziyordu. Yüzüme sigara dumanını üfledikten sonra, ‘selam' dedi. İlk defa bir müşterim selam vermişti. Bu kadınla hemen düzüşmek istedim. Hikâyesini merak etmiyordum. Ama bağıra bağıra kocasını anlatıyordu. Hikâyesini bitirdikten sonra onu eve davet ettim. Kartımı verdim. Hiç bir şey demeden sessiz bir şekilde gitti. Arkasından o harika götüne baktım. Sadece o göte bakarak boşalabilirdim.



Öğle arasına girdik. Tom Waits müziklerinin çaldığı bir kafe de kahvemi yudumluyorum. Beynim bir maymun tarafından sikilmiş. Bok çuvalı gibiyim. Monoton hayat bana göre değil. Bir yazara göre değil. Kimse yok mu? Bukowskiyi postaneden kurtardığı gibi beni de kurtarsın.Sadece kira paramı ödesin yeter. Tamam, onun kadar kız düzmedim ama düzebilirim. Bir maymunu uzaya gönderebilirim. Ayı parçalayabilirim. Yıldızları tutsak alabilirim. Suç ve Cezayı tekrar yazabilirim.Kahvemi son kez yudumladım.Hesabı öderken kafenin en arka koltuklarında iki sevgili düzüşüyordu.Çok heyecanlıydılar.Adam kızı duvara yapıştırdı.Adam işi biliyor gibiydi.Ama adam erken boşaldı.Kız zevk almadı. Adam bitti.Kız gitti..



Saat : 16.15. Tekrar hiç kimsenin beni kurtarmayacağını bilerek oturdum bilgisayar başına.Dertlerini anlatan pek fazla kişi yoktu. 45 dakika sonra ilk günümü atlatacaktım ki gözüme tanıdık bir ışık geldi.Tekrar sigara kokusu.Ve yine o harika dudaklar.tekrar sigara dumanını yüzüme üfledikten sonra, tahrik edici sesiyle ‘selam' dedi.Acemi ******, beni nasıl tavlayacağını biliyordu.Kafamı ona doğru götürüp ‘selam bebeğim' dedim.Bebek kelimesi hoşuna gitti.Gülümsedi.Kocasıyla kavga etmiş,tekrar bağıra bağıra anlatıyordu.Kocası umurumda değildi.Ona, seni eve atabilir miyim? Dedim.Kabul etti.Belli ki kafasını dağıtmak istiyordu.ve beni seçmişti.benim viskilerim ve benim kamışım..



Arabamı çekmemişlerdi.Ama ceza yemiştim.Siktiğimin 200tlsi.Neyse,eve geldik.Soyunduk.Çıplaktık.Viski koydum.Sarhoş olana kadar içtik.Yarını düşünmüyordum.Sadece Selin'in içine girmeyi hayal ediyorum.Derken ateşli sevişme başladı.Çok hızlıyız.Fena bağırtıyorum.Yan komşu zevk çığlıklarından rahatsız olup, tahtayla uyarı yapıyor göt herif.İlgilenmiyoruz.Selin bu işte çok iyi.3 posta gittim.Sonra ince sigaralarımızı sarıp,büyülü kafamızla şarkı mırıldandık.Selinin kafası güzelken kocasından bahsetmesini söyledim.Selin ‘Siktir et, göt adamın teki,yaptığı tek şey esrar büyütmek'..

Güldüm.Viskimin tadını çıkarıyordum.Selin göğsümde yatıyor ve ayağıyla kamışımla oynuyordu.Arada öpüşüyorduk.Dili harika.Bu harika geceyi unutmayacağım dedi selin.Bende dedim. Son bir öpücük aldım..Uyuya kaldık.

Sabah işe çoktan geç kalmıştım.Tam 3 saat geçti.Siktiğimin çalar saati.Başka zaman olmadık yere çalar göt.Başım fenaydı.Ağaçkakan düzüyordu kafamı.Selin yoktu.Notu vardı.

-Teşekkür Ederim.

Onu düzdüğüm için teşekkür etmişti.Tuvaletimi yaptım.Çok fena sıçtım.İş yerinden kovulduğumu biliyordum.Patronun bu konuda hassas olduğunu da biliyorum.Sadece oturmuş telefon bekliyordum.Telefon çaldı.Kısa kes dedim.Kovuldun dedi.Siktir git!Göt herif! diye bağırarak kapattım telefonu.Viskim bitmişti.Her zaman ki gibi yalnızdım.Derdimi anlatacak bir dostum bile yoktu.Ailem ve dedem nerede? onları düşünür oldum.Duvarla çok yakındı artık bana.Sıkıştırıyorlardı beni.Köşeye çekildim.Sonra dedemin verdiği silah geldi aklıma.Çıkardım sandıktan.Kafama doğrulttum.Ve beynimle yatağıma boşaldım.İlk defa bu kadar mutlu hissediyordum.İyi karşılanacağımı biliyordum..

ALINTI

__________________
Teşekkür Etmek için Beğen Butonuna Tıklayınız.
FifiVePirtik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla