Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.09.2013, 22:09   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Song Ji Hyo Onun Güzellik ile Fellow "Running Man" Üyeler Wows

Song Ji Hyo Onun Güzellik ile Fellow "Running Man" Üyeler Wows



SBS "son bölüm Running Man 9 Haziran tarihinde yayınlandı, "çeşitli kadın misafirler de dahil olmak üzere beyaz elbise, ortaya çıktı Kim Soo Mi, Song Eun Yi, Park So Hyun, ve Kwon Ri Sae . Buna ek olarak, Song Ji Hyo da şık bir beyaz elbise ortaya çıktı.

"Koşan Adam" bir erkek üyeleri Song Ji Hyo güzelliği ile hayrete ortaya çıktı. Çoğu kez geçmişte, onlar Song Ji Hyo onu rahat kıyafetler ve kişilik nedeniyle ne kadar erkeksi alay var. Ancak bu bölüm, Song Ji Hyo saçlarını aşağı ve farklı hareket başladı erkeklerle çok kadınsı elbise çıktı. Song Ji Hyo alınmayı isteyen, erkek üyeleri geçmiş davranışları için özür dilemek başladı ve onu iltifat.

Yoo Jae Suk ise "Ben geçmişte size rahatsız bir şey yaptıysanız Ji Hyo,, ben, özür dilerim" dedi Gary onu hatırlattı, "Ji Hyo, bugün Pazartesi." Haha , diğer taraftan, belirtildiği gibi, "Ji Hyo, böyle güzel bir insansın. Seni seviyorum. "

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla