Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.2012, 00:42   #30 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlar Arası Uyum

Boğa ile Yay


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Yay kadını, boğa erkeği için fazla ateşli ve daldan dala konan bir tiptir. Tam olarak nerede olduğunu asla bilemezsiniz. Son buluşmanızdan sonra görüşmediyseniz, herhangi bir yerde tatil yaptığını öğrenmeniz, alışılmadık bir şey olmayacaktır. Ama bunu ondan değil iyi bir arkadaşından öğrenirsiniz. Sizden kesin bir dakiklik bekler, gecikmeniz gerektiğinde beş dakika bile beklemeyecektir.

Yay kadını, iş kadını dediğimiz tiplerdendir. Statüsünü yükseltmeye yaramayacak bir iş, onu uzun süre ilgilendirmez. Kendini size yakın hisseder, çünkü kendinize duyduğunuz güven ve bilginiz, onu şaşırtır. Genelde öğüt isteyeceği tipte bir erkeksiniz.

Diplomasi Yaya göre değildir, genelde yanlış şeyi yanlış yerde söyler. Ama yine de Yay kadınında aradığınızı bulduğunuzu düşünüyorsanız, bu kararınızdan asla pişman olmayacaksınız. Çocuklarınıza iyi bir anne olmayacağı açıktır, ama ilişkiniz asla kısa sürmeyecektir.


YAY KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Boğa hükmetmek ister ve Yay hükmedilmeye izin vermez. Cinsel açıdan Yayın ateşli arzuları. Boğanın bitmez tükenmez ihtirasına yetmeyecektir. Bir çok alandaki uyumuz sorunlarla başa çıkma yeteneği olan bir çift olmanızı sağlar.

Ev konusunda Boğa iyi bir kocadır. Pratik davranır, gerçekçi düşünür ve esprilidir. Bunlar bir Yay kadını olarak sizin evlilikte takdir ettiğiniz özelliklerdir. Boğa erkeği özgürlüğünü her şeyden önce çok sever ve evliliğe zorlanmaya kolay kolay izin vermez. Ancak gerçekten aşık olduysa, ciddi olduğunu düşünebilirsiniz. Flörtlerine çok büyük anlamlar yüklemeye çalışmayın, aslında onlar kendini ispatlamaya yöneliktir.

Boğa erkeği çok evcimendir. Seve seve size bıraktığı ev id****inde pratik tavsiyeler ve bir sürü finansal kaynakla size destek olur. Onunla çıkmak istiyorsanız, inisiyatifi ele almalısınız. Ona yeni bir giysi aldırmak için, kandırma sanatını iyi bilmek gerekir. Sizi eş olarak seçtiyse, sizi tam anlamıyla isteyecek ve kendinizi tümüyle ona adamanızı sağlayacaktır.

Evlendikten sonra da kendinizi mesleğinize vermeniz, onu pek heyecanlandırmaz. Büyük olasılıkla Boğa erkeğinin bu yönü nedeniyle hayat sizin için pek hoş olmayacaktır. Mesleki olarak Boğa erkeği size yardımcı olabilir.

Aynı zamanda özel olarak, nakit akışının yolunda gitmesini, çocukların topluma faydalı ve saygıdeğer olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Eşinden aynı anda bir arkadaş, sevgili ve anne olma yeteneği bekler. Yay kadını ve Boğa erkeği, hayattan beklentilerini ortak bir paydaya getirebilirlerse, beraber çok mutlu olabilirler.


YAY ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Venüs'ün etkisi altında olan Boğa kadını eğlenme sanatım çok iyi bilir. İlginizi uyandırmak istediğinde sadece ****** ışınlarını üzerinize yöneltmesi yeterlidir. Bir ölü değilseniz, buna tepki vermemeniz imkansız! Boğa kadını duygusal ve sahiplenicidir.

Ona aşık olduysanız, karakteri sağlam biri olmanız gerekir. Ne istediğini bilir ve mantıksız bile olsa, bu konuda sonuna kadar ısrar eder. Onunla tartışacak kişi geri adım atma ya da çekip gitmeye hazır olmalıdır. Sadece sıkı bir ilişki onu ilgilendirir ve bu nedenle duygularında çok tedbirli davranır. Hoş bir kızla flört etmenizi affedebilir ama sizi gerçekten aldatırken yakalarsa, vay halinize!

Sadakatsizliği sala affetmez. Uyanıktır ve insanların, her şeyden önce de sizin güçlü ve zayıf noktalarınızı hemen fark eder. Boğa kadını güzel elbiselerden hoşlanır. İyi ve zevkli giyinir, ama müsrif değildir. Bu arada bütçesine de dikkat eder. Aşçılık sanatında olduğu kadar ****** de sizi şımartacak ve iyi bir eş olacaktır, çünkü çok sadık ve sevgi dolu bir kadındır.


BOĞA KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ

Bir yay erkeğiyle uyumlu bir beraberlik için kendinizi hazır hissettiğinizde kişiliğinizden daha çok ödün vermeniz gerekir. İnsan bu çingene ruhlu neşeli adamın, bir gün büyüyüp kişiliğinin nasıl oturacağım merak eder. Bir sürü insanla birlikte içki alemi yapıp sabah karanlığında keyifli bir halde eve gelmek onu çok eğlendirir.

Onu azarlasanız da kendisini merak etmenizi ve kızmanızı hiçbir şekilde anlamaz. Sinirlendirmeyi sever ve sakarlık yapabileceği tehlikeli işler arar. Yay ile heyecanlı bir yaşam sizi beklemektedir. Ama bu size göre değildir. Yine de teselli ve yardıma ihtiyacınız olduğunda bütün bir geceyi sizi dinleyerek geçirebilir. Sizi değiştirmekten bir süre sonra vazgeçecektir.

Endişe ve korkularınız varsa, Yayın yanında doğru adrestesiniz demektir. Bazen onun şefkatli bir aşık olmasını dileyeceksiniz. Büyük bir olasılıkla bu şartlar altında onun derin duygulara ve gerçek aşka meyilli olup olmadığını değerlendireceksiniz. Parayı dikkatli harcayamaz.

Bunun için harcamaları ele almanız, en azından mutfak parası ve kendinize özel parayı, örneğin o içmeye gitmeden almanız gerekecektir. Çocukları sever ve onlarla iyi anlaşır ve bu bile onu sevmeye yetebilir. Uyumlu bir aile hayatı, durulmasını sağlayabilir.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla