Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.09.2013, 15:08   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Vücudu sıkılaştırmanın yolları

Vücudu sıkılaştırmanın yolları



Vücudu sıkılaştırmanın yolları
Sıkı ve çekici bir vücuda sahip olmayı hangi bayan istemez ki? Tabii ki her bayan ister. Peki vücudu sıkılaştırmak için yapılması gerekenler nelerdir? Hep birlikte öğrenelim…
Vücudu Sıkılaştırma
Yosun yağı, Portakal yağı, Çilek yağı, Kayısı yağı, Yasemin Yağı, Kantron yağı, Susam yağı, Avakado yağı bunların hepsini bir kapta karıştırın. Bu ideal bir sıkılaştırıcıdır. Bu karışımı uygulamadan önce yosun sabunuyla banyo yaparsanız. Yağların emilimi daha iyi olacaktır.
Sıkı Ve Diri Bir vücut İçin Bitki Yağ Tarifi
Malzemeler:
♦ 2 yemek kaşığı portakal yağı
♦ 2 yemek kaşığı çilek yağı
♦ 2 tatlı k. kayısı yağı
♦ 1 tatlı k. yasemin yağı
♦ 1 tatlı k. kantaron
♦ 2 çay k. susam yağı
♦ 2 çay k. avakado yağı


Uygulama:
Malzemeler karıştırılırak serin yerde 10 gün saklanır.Karın ve bacak gibi problemli bölgelere ( yüz hariç ) sürülür.
♦ Cilt Sıkılaştırıcı
♦ Bir şişe gliserin
♦ 5 Limon suyu
♦ Yarım kilo kırmızı acı biber
♦ Bir şişe biberiye yağı
Cilt Sıkılaştırıcının Hazırlanışı
Gliserin ve biberiye yağını aktarlarda hazır halde bulabilirsiniz. Diğer malzemeler ise kolayca bulunabilen ve zahmetsizce hazırlanan malzemelerdir. Kırmızı acı biberler haşlanır ve limon suyunda öldürülür. Bütün malzemeler temin edildikten sonra hepsi birden bir blendar yardımıyla karıştırılır. İşlem şimdilik hazır sayılmaz. Elde edilen karışımın 3 gün karanlık ve serin bir yerde muhafaza edilmesi gerekiyor. Bunun için karışımı koyduğunuz şişeyi ya da kavanozu folyo ile sarabilir ve dolapta bekletebilirsiniz.
Cilt Sıkılaştırıcının Uygulanışı
Evde hazırlanan doğal sıkılaştırıcı her gün düzenli bir şekilde kullanılmalıdır. Mümkünse karışımı sürdüğünüzde güneşlenin ya da egzersiz yapın. Bir saatlik bir bekleme sürecinden sonra cildinizi ılık suyla yıkayabilirisiniz. Doğal sıkılaştırıcı düzenli kullanıldığında gözle görülür derecede şişliklerin indiğini, sıkılaştığını ve cildinizin yenilendiğini göreceksiniz.
Yumurta Maskesi
Bir adet yumurtanın beyazını bembeyaz köpük olana kadar iyice çırpın. Göz ve dudak çevreniz dahil tüm cildinize elle veya bir parça pamuk yardımı ile sürün.
Kuruyana kadar yaklaşık 10-15 dakika bekleyin ve cildinizi yumuşak bir şekilde durulayın. Oldukça zahmetsiz olan bu maskeyi düzenli olarak haftada iki defa uyguladığınızda pahalı sıkılaştırıcı kremlere boşa para harcadığınızı anlayacaksınız.
1 çay kaşığı yaş maya ve 1 çay kaşığı sütü iyice karıştırıp göz ve dudak çevreniz hariç yüzünüze sürün. Yarım saat sonra cildinizi bol ılık su ile durulayın. Bu sıkılaştırıcı maskeyi 20 li yaşlarınızdayken ayda bir defa, 30 lu yaşlarınızdayken ayda iki defa ve 40 lı yaşlarınızdayken haftada bir defa uygularsanız mayanın içeriğindeki yüksek protein sayesinde dokularınızın yenilenmesini ve ilerleyen yaşınıza rağmen cildinizin daha pürüzsüz bir görünüm almasını sağlamış olursunuz.


Vücut Sıkılaştırma
Aşırı hareketsizlik, çok sık kilo alınıp verilmesi sporu bırakma ya da doğal yaşlanma süreci içinde özellikle karın, kalça, bacak içleri ve kol üstelerinde oluşan gevşeklik ve deformasyonlarda sıkılaştırıcı ve toparlayıcı özelliğe sahip vücut sıkılaştırma programları bulunuyor. Yukarıda belirtilen nedenler dışında, kişinin genetik özellikleri açısından da bağ dokusu zayıf olabiliyor. Dolayısıyla yaşı ilerlemiş bir kişide elastikiyet kaybı daha sık görülmekle birlikte, genç bir kişide de bu tür deformasyonlar oluşabiliyor.
Cildin esnekliğini kaybettiğini nasıl anlarsınız?
Vücudumuzda elastikiyet kaybı olup olmadığını anlamanın çok basit yöntemleri var: Örneğin üst bacak bölümünüzü sıkıştırdığınızda doku sanki bir hamur parçası gibi kıvrılıyor ya da hızlı bir şekilde yürürken kalça ve bacaklarınızın ‘jöle’ gibi hareket ettiğini hissediyorsanız bu, o bölümdeki kasların yeterince güçlü olmadığı için deforme olduğunun göstergesidir.
Vücudu Sıkılaştırmak İçin Neler Yapılabilir
Yosun yağı, Portakal yağı, Çilek yağı, Kayısı yağı, Yasemin Yağı, Kantron yağı, Susam yağı, Avakado yağı bunların hepsini bir kapta karıştırın. Bu ideal bir sıkılaştırıcıdır. Bu karışımı uygulamadan önce yosun sabunuyla banyo yaparsanız. Yağların emilimi daha iyi olacaktır.
Sıkı bir vücut için doğal yöntemler
Eğer çok sık bir şekilde kilo alıp veriyorsanız, hareketsiz bir yaşam sürüyorsanız veya daha önce sporla uğraşırken birden sporu bıraktıysanız zamanla vücudunuzda gevşeme ve deformasyon olması kaçınılmazdır.
Özellikle karın bölgesi, kalça, kolların ve bacakların iç kısımlarında gevşeklik oluşur. Vücudun gevşemesinde bağ dokunuzun zayıf olması ve yaşınızın ilerlemiş olması da etkenlerdendir.
Cildi Sıkılaştırmak İçin Vücut Yağı
Bir kasenin içine ikişer çorba kaşığı kayısı yağı, kantaron yağı, çilek yağı, susam yağı, portakal yağı, biberiye yağı, yasemin yağı ve yosun yağı koyup hepsini karıştırın. Bu karışımı vücudunuzu yumuşak bir kese ile keseledikten sonra masaj yaparak yedirin ve yarım saat sonra ılık su ile duş alın. Oldukça etkili ve ideal bir sıkılaştırıcı formüldür. Haftada iki kez uygulayabilirsiniz.


__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla