Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.09.2013, 10:26   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu

27 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu












Bir çok açıdan oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. son derece aktif ve enerjik olacaksınız ve bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle zihinsel yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve kararlarınızın sonuçları sizin için verimli olacaktır. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Yaşamınıza ilişkin bazı yenil...ikler yapmak isteyebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Yeni girişimlerinizin sonuçları sizi mutlu edecektir.

Aşk yaşamı: Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birbirinize zaman ayırmayı başaracaksınız. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş yaşamı: Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikle iş anlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Çalışmalarınızı zorlanmadan yürütebileceksiniz ve genel olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz.

Para durumu: Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Dikkat: Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla