Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.09.2013, 10:44   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu

27 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu















Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor. Büyüttüğünüz problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Birkaç gün içinde hayat size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

Aşk... Yaşamı : Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız yine.

İş Yaşamı : İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Para Durumu : Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Dikkat : Bazı durumlarda zorlandığınız oluyorsa da açığı gediği kapatmayı beceriyorsunuz. Maddi beklentilerinizde acele etmemeli, sabırlı davranmalısınız.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla