Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.10.2013, 12:59   #7 (permalink)
eXtreme
I am not abusive inspiration fairys slut !!!

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ailede Kadın Çalışmalı mı, Çalışmamalı mı?

Alıntı:
ira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazayım bende kendi düşüncemi o zaman (:Eğer param yoksa çalışırım.. Bu kadar basit aslında benim için. Bir elim yağda, bir elim balda bir hayatım var ise vaktimi çocuklarıma ayırmayı tercih ederim. Ama benim ideallerim çok büyük.. Rahat bir evde yaşamalıyım, kışın üşüme sıkıntısı çekmemeliyim.. Çocuğum bana anne bunu istiyorum dediğinde param yok demek istemiyorum. Onu özel okula göndermeliyim.. Kendimde devlette okudum ve sıkıntısını çok çektim vs. vs. Annem ev hanımı.. ve bizi o büyüttü.. Şu an görüyorumki anne elinde büyüyen ile bir bakıcı & kreşte büyüyen çocuk arasında dağlar kadar fark var. Buda üzücü bir durum.. Arasındaki dengeyi çok iyi oturtmamız gerek. Dezavantajı avantaja çevirmek yine kadının elinde.
E boşuna dememişler
Cennet annelerin ayaklarının altındadır diye.
Bu zorluğu başaran kadınların kendilerine olan güvenleride cabası.. Türkiyede çalışan bayan çoğu erkeğin işine gelmiyor. Doğuda bir adam okutmadığı kızına kadın doktor baksın diye ortalığı karıştırırken yaşadığı ironinin farkında bile olmuyor..
Biz batıda yaşadığımız için gerçekleri göremiyoruz ama bu kısır döngüyü aşmamız lazım. Sanırım burda biz bayanlara düşen vazifede büyük.
Bkz: parlayan demir ışıldar


+
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evlenelim bence biz çok uyumluyuz 0'ı tuşla.
Yazın ve aramızda gecen diyaloglar evlenelimmm söyle reyize

__________________
.












#YaşasınmetaL
eXtreme isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla