Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.10.2013, 01:13   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dudak Tipine Göre Makyaj Stilleri

Dudak Tipine Göre Makyaj Stilleri



Etiketler: Dudağa göre makyaj yapmak, dudak şekline göre ruj seçimi, İnce dudaklara nasıl makyaj yapılır, Kalın dudaklara nasıl makyaj yapılır

Ağız yapınıza ve dudak tipinize göre ruj seçip, buna göre makyaj yaparsanız daha çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. İşte bir kaç tavsiye.

Büyük ağızlılar için makyaj:

Eğer ağzınız büyükse, onu makyajla küçük gösterebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, açık bir ruj seçmek ve açık bir dudak kalemi ile dudağı boyamak. Dudak kalemi kullandıktan sonra süreceğiniz ruj işinizi görecektir.


Kalın dudaklar için makyaj:

Eğer kalın bir dudağa sahipseniz, çok parlak renkler kullanmamaya dikkat edin. Dudaklarınızdaki kalem ile rujun benzer tonda olmasına özen gösterin.


İnce dudaklar için makyaj:

İnce dudakların daha kalın görünmesi için dudak çerçevesinin dudak çizgisinin dışından çekilmesi gerekir. İki yana kadar iyice uzanması gereken çerçeve açık bir tonda çizilmeli, dudağın iç kısmının ise daha koyu bir tonda boyanması gerekir.


Üst dudağı dışa doğru olanlar için makyaj:

İnce dudakların daha dolgun görünmesi için dudak çerçevesinin dudak çizgisinin dışından çekilmesi gerekir. İki yana kadar iyice uzanması gereken çerçeve açık bir tonda çizilmeli, dudağın iç kısmının ise daha koyu bir tonda boyanması gerekir.


Alt dudağı dışa doğru olanlar için makyaj:

Alt dudağınız dışarı doğru taşkın ise, alt dudağınızı boyarken biraz küçültmeniz gerekecek. Bunun için ortasından başlayarak dudak çizgisinin biraz içinden dudakların birleştiği yere kadar boyayın. Normal olarak boyadığınızı üst dudağın daha dikkat çekici olmasını sağlayın.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla