Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.10.2013, 03:00   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saça Parlaklık Vermek İçin Doğal Yöntemler

Saça Parlaklık Vermek İçin Doğal Yöntemler

Eğer duşta nemlendirici kullanmaya başlar ve doğru şekillendirme yöntemleri uygularsanız,daha yumuşak ve ışığı daha iyi yansıtan saçlara sahip olursunuz.


Saçınızı her yıkadığınızda: Şampuanı iyice durulayın,bu sadece 1 dakikanızı alacaktır. Fusco, “İnsanlar şampuan kalıntısının saçları ne kadar matlaştıracağının farkında bile değiller” diyor. Oz büyücüsü filmindeki kötü cadı gibi görünmek istemiyorsanız, nemlendirici krem kullanmakta fayda var. Haftada 1 ya da 2 kere vaktiniz olduğunda, ayçiçeği ve hindistan cevizi yağı içeren nemlendirici kremleri saçınıza uygulayın. Ya da duşta, şampuan öncesi nemlendiricileri kullanın.

Şekillendirme sonrası: Parlaklık verici sprey kullanın ama markasına çok dikkat edin. Silikonlar ve parlatıcı spreyler iyi dağılmadığında yağlı ve kirli bir görünüm oluşur, bu yüzden sıktıktan sonra geniş bir fırçayla tarayın ya da fön makinesi tutun. Spreyi 35-30 cm gibi bir mesafeden sıkmayı unutmayın.

Ayda bir: Bir gün belirleyin. Meselan her ayın ilk pazar günü saçınızı iyice temizleyin. Tüm o parlatıcı spreyler ve kalıntıları matlaşmaya yol açar. Fusco, “Derin temizleyici şampuan kullanın ya da avcunuza kendi şampuanınızı dökmeden önce bir çay kaşığı toz şeker dökün” diyor.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla