Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.10.2012, 16:49   #76 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Evcilkuşlar

Taklacı Kanarya Temel Özellikleri
Taklacı kanarya 1675 yıllarında Almanya'da biliniyordu ve Harz dağlık bölgesinde popülerdi. özellikle şarkı söyleme yetenekleri için geliştirilmiş, tur ve taklalar olarak anılan belirli pasajları söylemek için eğitilir, bu performansına göre değerlendirilirdi.

Taklacı kanarya sergilerinden neredeyse üç oktava ulaşan saf seslerle, melodik şarkılar ortalığı çınlatırdı. Halen üst sınıf kuşlar tam olaraktur ve taklalar genişliğinde bir ses performansına ulaşamaz.

Yeni kuşlar bir öğretmen kuş tarafından eğitilirdi; şimdi ---cög---unlukla bir kasetten eğitim verilmektedir.

Beslenme ve Barınma
Standart kanarya yemi karışımının, şarkı söyleme yeteneğini teşvik eden Alman Rubsen Kolza tohumu ile kuvvetlendirilmesini ve o şekilde verilmesini tavsiye ederiz.

Aynı zamanda kuş otu gibi yeşil ve yumuşak gıdalar verilebilir.

Eğer ev kuşu olarak barındırmak istiyorsanız, iki erkek kuşu aynı odada, fakat kavga etmelerini önlemek için de ayrı kafeslerde barındırın. Bu kuşları şarkı söyleme de teşvik eder. Alternatif olarak bir kere uygun iklime alıştırıldığında, dayanıklı olduklarından dış kuşhanelerde yıl boyunca kalabilir.

üreme
Dişilere üreme için folluk temin edin. Her ne kadar dayanıklı olsa da kanaryanın gelecek nesillerini garanti altına almak için kuş odalarındaki kafeslerde üretilmelidir. üreme başlamasından sonra yavrular tüyleninceye kadar yeşil ve yumuşak gıda miktarını arttırın.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla