Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.10.2013, 23:41   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Akshay Kumar Hakkında Genel Bilgi ve Resimler.

Akshay Kumar Hakkında Genel Bilgi ve Resimler.



Doğum Tarihi : 09.09.1967
Ülkesi : Amritsar, Pencap, Hindistan
Ödülleri
2002: Ajnabee için Filmfare En İyi Kötü Adam Ödülü 2006: Garam Masala için Filmfare En İyi Komedyen Ödülü Adaylık 1995: Yeh Dillagi için Filmfare En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 1998: Pagal Hai için Dil için Filmfare En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü 2005: Khakee için Filmfare En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü 2005: Mujhse Shaadi Karogi için Filmfare En İyi Komedyen Ödülü 2005: Mujhse Shaadi Karogi için Filmfare En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü 2008: Namastey Londra için Filmfare En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 2009: Singh için Filmfare En İyi Erkek Oyuncu Ödülü Kinng mı
Biyografisi
1967 doğumlu Hint yıldız, oyunculuğunun yanı sıra, yapımcılık ve sunuculukta yapmaktadır. 100′ün üzerinde Hint filminde boy göstermiştir. Kariyerine başladığında aksiyon filmlerinde rol aldı ve özellikle de Khiladi ile adından söz ettirdi.

Daha sonra dram, romantik ve komedi tarzı filmlerde de rol almaya başlayan Kumar, romantik filmler Yeh Dillagi (1994) ve Dhadkan (2000) ile dram filmi Ek Rishtaa (2001)’da önemli bir performans sergilemiştir. Bugün geldiği noktada Akshay Kumar Hint film sektörünün önemli aktörlerinden biri olmayı başarmıştır.

Özel yaşantısında birçok meslektaşıyla ilişki yaşamıştır. Raveena Tandon ve Shilpa Shetty bu kişilere örnek teşkil eder. İki kez aktör Rajesh Khanna ve Dimple Kapadia’nın kızları Twinkle Khanna ile nişanlanan Kumar, ilişkisini evliliğe kadar götürmüş ve Khanna ile 2001 yılında dünya evine girmiştir. 2002 Eylül’ün de Aarav isimli çocukları olmuştur. Spor salonunda çalışmak dışında, kick-box, basketbol, yüzme ve diğer sporlarla ilgilenerek formda kalmaktadır.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla