Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.10.2013, 20:23   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Forumaski mahaLLesi

Kalabalıktır bizim buralar.Her daim capcanlıdır.Küçük- büyük herkesin uğrak noktasıdır.Geniş sokaklarında dolaşırken hiç sıkılmazsınız.Ve bu kadar insanın nasıl bir arada huzur içinde dostane yaşadığını şaşkınlıkla seyredersiniz.

Bir evin önünden geçerken tebessüm eşliğinde gülme sesleri birinde en güzel mısraları duyarsınız.Biraz ilerleyince Kur'an-ı Kerim'in eşsiz huzuru kaplar yüreğinizi.Birinde anlarsınız dostluğun kardeşliğin kıymetini....

Çok büyüktür bizim mahalle.Düzenli ve intizamlı.İlk kez gelseniz bile şaşırmazsınız yolunu çünkü mutlaka bir dost tutar elinizi.Hangi kapıyı çalarsanız çalın hep sevecen dostane biri buyur eder sizi içeri.
Sonra farkedersiniz ki sevmeye başlamışsınız burayı.Ayaklarınız hep buraya getirir sizi.Yolunuzun üstünde olmasa bile değiştirirsiniz istikametinizi.Farkettim merak ettiniz ismimizi burası dostluğun kardeşliğin adresi.Sevdiğini yanlız Allah için seven gönüllerin buluşma yeri burası Forumaski mahallesi


Evet şimdi mahallemize seyyar satıcılar esnaflar ve mahalle takımı lazım. (:

Gönüllü olarak istediğiniz mesleği seçebilirsiniz ama aynı meslekten en fazla iki tane olmalı. (Simitçi kuyumcu cep telefonu teknik servisi fırıncı bakkal süper market tuhafiye erkek/bayan kuaför ve daha aklınıza gelebilecek her türlü mesleği seçebilirsiniz.)

Mahalle takımı için de 3 kaleci 6 savunma 6 orta saha 3 tane de forvet alacağız.

Hadi mahalleyi kuralım

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla