Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.10.2013, 16:44   #1 (permalink)
PauL
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Keklik kızartması

KEKLİK KIZARTMASI



Malzemeler.

5 Keklik
Tuz, biber
1 Fincan sade yağ
2 Su bardağı kestane püresi

Yapılışı.

Temizlenmiş kekliklerin inciklerini karınlarına sokunuz. Tuz ve biberleyiniz, dibi yağlı tepsiye koyunuz. Üzerine bir kâğıt örtüp orta ateşte bir fırında kendi suyu ile ıslata ıslata kızartınız. Tabağa aldığınız zaman kenarına kestane püresi koyunuz. Suyunu da süzünüz, üzerine gezdiriniz...

PauL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla