Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.10.2013, 21:18   #2 (permalink)
DeLi.Cocuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Skype neden açılmıyor?

Alıntı:
Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.


şeklinde bir uyarı alıyorsanız işte 2 çözüm Yolu !!!

Çözüm 1:
tarayıcınızın güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve gözatma geçmişi başlığı altındaki ayarlar butonuna basarak geçici internet dosyalarının altında otomatik sekmesini tıklatın ve tamam diyin. tarayıcınızı tekrar başlatın. eğer firefox kullanıyorsanız. cookies bırakmasına izin ver bölümünü ok leyin ve firefox u kapatıp tekrar açın

Çözüm 2:

İnternet Explorer'da Menülerden Araçlar'ı seç, sonra buradaki seçeneklerden "İnternet Seçenekleri"nı seçin. Bu açılan pencerede "Genel", "Güvenlik" ve "Gizlilik" şeklinde giden sekmeler var. Bu sekmelerden "Gizlilik" sekmesine tıklıyorsunuz.

Bu sekmede yukarı-aşağı oynayan bir çubuk var. Bu çubuk "Orta yüksek", "Orta", "yüksek" gibi seçenekler sunmakta. Sırası ile bu seçenekleri aşağı doğru indirip "tamam"a tıklayıp, siteye girmeyi tekrar denerseniz olacaktır.

Mümkün olduğunca güvenliği aşağıya çekmemeye çalışın.

ALıntıdır Belki İşinize Yarar Dedim

DeLi.Cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla