Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.10.2013, 01:14   #1 (permalink)
Naevia
Noktα kαdαr menfααt için virgül gibi eğilme ..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Akrep Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim






Akrep Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim


Birlikte olduğunuzda ilişkinizden çok, başka şeylerle ilgileniyorsunuz. O da bu duruma yatkın, bir şikayeti yok, ama bu durum sizi birbirinizden uzaklaştırabilir. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan ona yeterince zaman ayırmıyorsunuz.

Şu günlerde öfkenize hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu fark edeceksiniz. O, uzun zamandır plan yapıyor ama siz farkında değilsiniz.

Parasal açıdan şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün elinize geçecek beklemediğiniz bir miktar para sizi oldukça mutlu edecek. Bu para ile uzun süredir yapmayı düşündüğünüz bir harcamayı yapacaksınız.

Birçok alanda hareket halindesiniz. Ama bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, iş yaşamınızda bazı zaaflara yol açıyor. Oysa bu sıralar, en çok işe öncelik vermeniz gerekiyor.

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber size kısa bir hoşluk yaratabilir. Öğle saatlerinde de bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlaşıldığınız için küçük kırgınlıklar yaşayabilir, kendinizi kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir çaba içine girmek sonradan canınızı sıkabilir. Kendi hatalarınızdan çok başkalarının hatalarını daha kolay gördüğünüz için eleştiriye pek tahammülünüz yok.


Konu Ela tarafından (31.10.2013 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
Naevia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla