Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.2013, 01:17   #1 (permalink)
Naevia
Noktα kαdαr menfααt için virgül gibi eğilme ..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Akrep Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013



Akrep Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Partneriniz insan içinde gösterdiğiniz ilgiyi, baş başayken görememekten şikayetçi. Bugün bu şikayetini yine dile getirebilir. Onu beğeniyor ve onunla gurur duyuyorsunuz.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

Sağlığınızla yeteri kadar ilgilenmiyorsunuz. Bu ilgi konusunda arabanız bile bedeninizden daha imtiyazlı. Doğru yapmıyorsunuz.

Bugün alacağınız bir daveti değerlendirebilir ve huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz. Son günlerde bir yakınınıza bağımlı yaşıyorsunuz. Adeta kendinizi unuttunuz ve sadece onu düşünüyorsunuz. Oysa yakınınız seçtiği, tercih ettiği bir yaşamı sürdürüyor gibi görünüyor. Bugün onunla yapacağınız konuşma sizi artık kendi yaşamınıza yöneltebilir.


Bugün olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Bugün sağlığınızla ilgili bir problemin ortadan kalmış olduğunu fark edecek ve çok mutlu olacaksınız. Gün boyunca hareketli ve neşeli olacaksınız. Esprileriniz ve neşeniz ile sevdiklerinizi de neşelendireceksiniz. Maddi problemleriniz konusunda bazı kararlar alabileceğiniz bugün yanlış insanlarla ilişki kurmamaya dikkat edin.

Naevia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla