Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.2013, 01:04   #1 (permalink)
Naevia
Noktα kαdαr menfααt için virgül gibi eğilme ..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Aslan Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013


Aslan Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

Bugün hassas ve kırılgan bir yapıya sahipsiniz. Bu yüzden ikili ilişkilerde duygusal tepkiler verebilirsiniz. Hatta istem dışı öfkelenmeleriniz olabilir. Günlük işlerinizin dışına çıkmamalı, iddialı konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Yoksa telafisi olanaksız sorunlar yaratabilirsiniz. Bazı özel sorunlarınızı kendiniz halletmelisiniz. Yakında bir para haberi size ulaşabilir.


Naevia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla