Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.11.2013, 21:49   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Iğneli Epilasyon Kimlere Uygulanmaz?

Iğneli Epilasyon Kimlere Uygulanmaz?

İğneli Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanabilir

İstenmeyen tüylerin olduğu her bölgeye başarıyla uygulanır.

İğneli Epilasyon Kimlere Uygulanmaz

Hamilelere Ergenlik çağını tamamlamamış kişilere Kalp pili olanlara uygulanmaz.

İğneli Epilasyona Başlamadan Önce Neler Yapılmalı

İğneli epilasyona başlamadan önce, uygulanacak merkez iyi araştırılmalı ve işinde uzman olan kişilere yaptırılması gereklidir. Uygulanan merkezin hijyenik olması, uygulayan kişininde uygulama sırasında hijyenik ortam sağlaması, sağlığımız açısından oldukça önemlidir. Uygulamaya özel iğneler bulunmakta. Bu iğnenin hijyenik ve kişiye özel olmasına dikkat edilmeli. Bir iğneyi birkaç kişi kullanmamalı. Aksi halde deri ve bulaşıcı hastalıklara maruz kalınabilmektedir.

İğneli Epilasyon Nasıl Uygulanır

İğne deriden kıl köküne batırılarak, kıl köküne elektrik akımı verilir. Ve kıl kökünü yakar. Yanan kıllar cımbız ile alınır.

İğneli Epilasyon Kaç Seansta Sonuç Verir

Seans sayısı ve aralığı kişinin kıl yoğunluğu ve hormonal yapısına göre değişiklik gösterir. Genelde seans aralıkları 1-2 haftadır. Seanslar ilerledikçe seans aralıkları uzar. Birkaç seanstan sonra gözle görülebilir etki sağlar. İğneli epilasyonun en büyük avantajı her renkteki kıllara uygulanabilir olmasıdır.

İğneli Epilasyon Acı Verirmi

Evet… Acı hissi kişiden kişiye değişir. Çok fazla acı hissediliyorsa lokal anastezi kremleri kullanılabilir.

İğneli Epilasyonun Yan Etkileri

Uygulama sonrası ciltte kızarıklık, kabarma veya bazı kişilerde lekeler görülebilmektedir. Genelde kızarıklık 1-2 saatte geçmekte, bazı kişilerde 24 saat sürmektedir. Uygulamadan sonrası en az 1 hafta uygulanan bölgenin güneş ışığına uğramaması gerekli. Aksi halde lekelenme oluşabilmektedir. Size tavsiyem leke oluşumunu önlemek ve oluşmuş lekeyi yok etmek için lekelenen bölgeye kantaron yağı sürmeniz. Başarılı bir sonuç alacağınızdan eminim tecrübeyle sabittir.

İğneli Epilasyon Fiyatları

İgneli epilasyonda fiyatlar seans yerine, uygulamada dakika başına alınmaktadır. Dakikası 1 ila 4 lira arası değişmektedir. Dakikanın uzunluğu tüy yoğunluğuna göre değişmektedir. Eğer yüz bölgesi için uygulanıyorsa yaklaşık olarak 20 dk sürmekte seans başı yaklaşık 20 – 30 lira arası tutmaktadır.

alıntı

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla