Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.11.2013, 20:14   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aslan Pençesinin Yararları

Aslan Pençesinin Yararları



Aslan pençesi, kadınsal birçok hastalıklara ve rahatsızlıklarda etkili bir bitki olduğunu duyuyoruz hep.Özellikle Adet düzensizliği olan bayanların adetlerini düzene sokar. Menopoza giren, girme durumu olan bayanların bu duruma girmesini engeller. Vücuda enerji ve güç verir.

Aslan pençesini nasıl kullanmamız gerekir diye sorarsanız bu bitkiyi şu şekilde kullanabilirsiniz.Aslan Pençesinin Taze yapraklarını salatalara koyabileceğiniz gibi ve çiçekli olan saplarını kurutarak suda kaynatabilir, sonra kullanabilirsiniz.

Ayrıca Aslan pençesi baş ağrısını giderir baş ağrısı çeken insanların da kullanabileceği bir bitki olduğu bilinmektedir. Aslan pençesi ateşli hastalıklarda da etkili bir yöntemdir.Ayrıca bu mucize bitkinin Anne sütünü arttıran özelliğide bulunmaktadır.Dünyada çok etkili bir hastalık olan ve genel olarak herkesin yakalanmaya korktuğu kanser gibi bir hastalık da mücadele eden hastalarımızın bu bitkiyle bu hastalığa karşı savaş açması, en etkili yöntem olacaktır.Böbreklerinde sorun olan, yada böbrek yetmezliği çeken, idrar tutamayanlarda aslan pençesinden faydalanabilirler. Kan şekerinin yükselmesini engeller. Bütün bunları okudunuz ve bu tip şikayetleriniz yoksa bile, olmaması için bu bitkiyi evinizde bulundurabilirsiniz.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla