Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.11.2013, 23:49   #7 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tarz Sahibi Olmanın Yolları

Stil Sahibi Olmak İçin Tüyolar

Şık giyinmenin sırları,nasıl şık giyinmeliyim,şık giyinmek için ne yapmalıyım,stil sahibi olmak istiyorum.

Tercihinizi her zaman klasik ve zamansız parçalardan yana kullanın. Eğer giydiğinize pişman olacağınız bir elbise satın alırsanız bunu hayatınızın sonuna kadar unutmazsınız. Bu nedenle özellikle davetlere ya da önemli yerlere katılırken her zaman şık olduğunuzdan emin olacağınız parçalar seçmeye özen gösterin.Aynı gelinlikte olduğu gibi bir davete giderken de seçeceğiniz renk asla tercih etmediğiniz bir renk olmamalı.

Güzel ve alımlı gözükmek için kendinizi rahat hissettiren ve daha önce giydiğiniz renkleri tercih edin. İnsanların elbisenizi değil, sizi görmesini sağlamalısınız.Davet için hazırlanırken hava koşullarını dikkate almalısınız. Yoğun ve koyu renkler her zaman vücut hatlarınızı daha çok ön plana çıkarır. Bu nedenle yoğun renkler tercih ederek şıklığınızı garanti edebilirsiniz. Fakat davet gündüz vakti yapılıyorsa ya da bir yaz akşamı için yemeğe çıkacaksanız bunun için açık renkler ve pastel tonlara yönelmelisiniz.Aksesuar konusunda en önemli olan şeylerden bir tanesi minimalist davranmak hatta mümkünse hiç kullanmayın.

Aksesuar yerine ******unuzun cebine koyacağınız parlak renkli bir rujla idare edin. Çünkü aksesuarları ne kadar az tutarsanız elbisenizin şıklığı o kadar ön plana çıkar.Ayakkabı denince şu sıralar akla ilk gelen isimlerden biri Charlotte Olympia siz de ünlü tasarımcının ayakkabılarıyla şık olabilirsiniz.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla