Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.10.2012, 22:08   #1 (permalink)
Nixie
“Geçti artık,göğsümde
kuş barınmaz anladım. ”
(Metin Altıok)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Favori incili setleri ile göz kamaştırıyor

Favori incili setleri ile göz kamaştırıyor..


Favori, özgün tasarımlarıyla farklılık yaratmaya devam ediyor. Favori’nin yeni incili setleri, incinin asaletini beyaz ve yeşil altınla buluşturuyor.




Takı modasına yön veren Favori, farklılık arayan müşterileri için yeni tasarımlar sunmaya devam ediyor. Favori’nin yeni incili setleri, zarif ve şık tasarımıyla göz dolduruyor. Binlerce yıldır kadınların güzelliğini tamamlayan tabiat harikası inci, Favori’nin hünerli ustalarının ellerinde dantel gibi işleniyor. Ortaya, görenleri hayran bırakan bu incili setler çıkıyor. Üstelik sahibinin zarafetini tamamlayan bu özel setlerin inci kısımları Favori’nin seçkin tüketicisine armağanı oluyor. Favori’nin Türkiye çapındaki 122 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulan incili setler, günün her saatinde şıklığına şıklık katmak isteyen kadınların favori takısı olacak.



Favori’nin özel bir çalışma sonucunda hayata geçirdiği incili setler, sadelik ile zarafeti birleştiriyor. Özgün tasarımlarıyla düşsel bir dünyanın kapılarını aralayan incili setler bazen bir gelinin en mutlu gününün tanığı oluyor, bazen de stil sahibi kadının vazgeçilmez aksesuarına dönüşüyor. Arzuya göre abiye arzuya göre günlük kıyafetlerle çok şık bir kombinasyon yakalayan bu incili setler, zor beğenen hanımlardan bile tam not alacağa benziyor.





Nixie isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla