Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.2013, 17:51   #207 (permalink)
FeCr
Cesareti ile yaşamayan esareti ile ölür

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: ForumAşkı Hatıra Defteri

Söz uçar yazı kalır diyerek bir iki kelime de ben eklemek istedim hatıratınıza..
Yıllar sonra internet ve sanal ortamlar ne duruma gelecek bilemem ama uzun zaman sonra böyle bir yazı yazmak,yazanı da okuyanı da eski günlere götürecektir.

Güzel bir yer forumaskı..herkesin,ihtiyaç duyduğu eksikliği karşılaması adına bulunmaz bir mekan.Özellikle baştan sona teknik konularla donatılmayıp,sosyal alanlara ağırlık verilmesi benim için en önemli güzelliği.İdare edenler,herşeyden önce konunun merkezinde 'insan'ın olduğunu bildikleri için güzelce yapılandırmışlar ve 'bir insan bir forumda ne arar? sorusunu doğru bir şekilde cevaplandırmışlar.Arada sırada çıkan küçük olaylara yaklaşım tarzları da,insanı ve doğasını tanıdıklarını gösteriyor.

Can sıkıntısı için de,bile bile canını sıkmak isteyen biri için de birebirÇünkü hem sevinci hem de hüznü kendinde barındıran bir yer.
Bu yapısını koruduğu müddetçe uzun zamanlar boyunca,güzel insanların kendilerini buraya atacaklarına kesin gözüyle bakıyorum.
Az da olsa birilerini yakından tanımak,tanıdıklar ile birlikte birarada olmak tabi ayrı bir güzellik.Bütün bu güzellikler,kendi bünyesinde toplandığı için,onlar kadar onlarla kaynaşma imkanı bulduğum forumaskı'na da teşekkür etmek gerekiyor.Bir üye olarak,buraya kendi içimden birşeyler yazarak,az da olsa bu teşekkürü yerine getirmiş oluyorum

Kurucusundan yeni üyesine kadar herkese sevgilerle..unutma beni forumaskı

__________________
''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân
Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek''
FeCr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla