Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.11.2013, 19:10   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Kasım 2013 Çarşamba - Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2013 Çarşamba - Koç Burcu Günlük Burç Yorumu




Sevgili Koç, iyimserlikle hareket ediyor aşırılığa kaçıyorsan ve maddi konulardaki karışıklık hala devam ediyorsa fazla üzülmemelisin. Jüpiter’le Venüs senin için sert konumdalar. Arkadaşlarından birinin bu konuda seni rahatlatacak bir haberi olabilir. Burcun ortalarında doğduysan eğer özellikle bugün sessiz ve sakin kalabileceğin ortamda olmalısın.



Koç Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor. Bir süredir üzerinde konuşulan konular ya da teklifler sonuçlarını gösteriyor. Tüm burçlar için gün geneli: İş, proje, plan, gösteri, sunum, alışveriş veya davetli listesi gibi konuların bazı parçalarının düşündüğünüz, hesapladığınız veya umduğunuzdan daha fazla zaman, düzenleme, çalışma, iş birliği, detaylandırma ya da para v.b gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkiler olayların gidişatı üzerinde de etkili olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Koç Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Pek huzurlu olmasanız da eldeki işleri toparlama mecburiyeti var. İş ortamında yeni bir işe başlamaktan çok, düzeninizi bozan ve yenilik gerektiren konular üzerinde durabilirsiniz. Fayda sağlayacak işler, başkalarına destek olunması gereken konular sonuçlandırma şansınız bulunuyor. Biraz dinlenmeli, sağlıkla ilgili konularınıza zaman yaratmaya gayret etmelisiniz.

Koç Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Maddesel konularda inatçı tavırlarınız var. Planlarınızı hızlı bir şekilde yaşama geçirme konusunda aceleci davranabilirsiniz. Hafızanızın güçlü yönlerini ortaya çıkaracak yeni bir yapılanma içinde olacaksınız. Değişim içindesiniz ve köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz. Ailevi duygularınız ön planda.

Koç Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Bugün işler, siz acele edip hızlıca hallettikçe daha da çoğalacak önünüzde. Bugün için böyle bir durum sizin için başlıca risklerden biri olarak görülüyor. Zamanla yarışmak zorunda değilsiniz. Bırakın zaman sizinle birlikte aksın.

Koç Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır

Koç Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

MESLEK yaşantınızda üstleriniz tarafından destek göreceğiniz bir gün. Cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir.



__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla