Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.11.2013, 19:14   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Kasım 2013 Çarşamba - İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2013 Çarşamba - İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu





Sevgili İkizler, duygusal yaşamındaki karışıklığın yakın arkadaşının yardımıyla son bulması mümkün. Umalım ki bunların hepsi sana yeterince tecrübe katmış olsun. Burcun son günlerinde doğduysan duygularını kontrol altına almalısın. Ay’la Mars kavuşumu seni ben merkezci ve sinirli yapabilir. Duygusal tepkilerin yıkıcı can yakıcı olmasın.



İkizler Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir. Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz. Yola devam! Tüm burçlar için gün geneli: İş, proje, plan, gösteri, sunum, alışveriş veya davetli listesi gibi konuların bazı parçalarının düşündüğünüz, hesapladığınız veya umduğunuzdan daha fazla zaman, düzenleme, çalışma, iş birliği, detaylandırma ya da para v.b gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkiler olayların gidişatı üzerinde de etkili olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

İkizler Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Tamamlanması gereken işlerin üzerinde titizlikle duracak, ailenize ve özel hayatınıza dönük olacaksınız. Bu gülerde taşınmayla ilgili işlerin aradan çıkarılması gerekebilir. Bu yönde üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizin getirdiği ilişkiler size yeni dostluklar kazandıracaktır. Ortaklaşa bir konunun akıcı ilerletileceği günlere ilerliyorsunuz.

İkizler Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Düşündüğünüz her şeyi, tecrübelerinizle pekiştirerek planlıyorsunuz. Bugün çalışmalarınızda, arkadaşlarınızla yapacağınız işbirliğinin çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Açık fikirli idealist ve yapıcı olmaları sizin için çok önemli. Şartlarınızı zorlamak adına başlattığınız çalışmalardan olumlu sonuçlar alacaksınız.

İkizler Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Evde inişli çıkışlı bir hava var bugün. Ani tepkiler siz dahil herkesi üzecek sonuçlar doğurabilir. “Ne güzel başlamıştık güne, iş bu noktaya nasıl geldi” demek istemiyorsanız biraz daha kontrollü ve sabırlı olmakta fayda var.

İkizler Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

ÇEVRENİZDE sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Fırsatı kaçırmayın.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla