Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.11.2013, 19:16   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Kasım 2013 Çarşamba - Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2013 Çarşamba - Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu






Sevgili Aslan, uzun zamandır duygusal yaşamını düzene koymak için fırsat kolluyorsan işte sana uygun bir gün. Beklediğin fırsatlar önüne çıkabilir. Gözünü dört açmalı çevreyi de gözlemelisin. Güneşin dost burcunda olması seni başarıya götürürken sağlık ve mutlulukta getirecektir. Kendinle gururlanacağın güzel işler başabilirsin.



Aslan Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler yolda! Motivasyonunuz güçlü olduğu için ve kararlı yapınız da eklendiğinde iz bırakmak da zorlanmayacağınız kesin. Tüm burçlar için gün geneli: İş, proje, plan, gösteri, sunum, alışveriş veya davetli listesi gibi konuların bazı parçalarının düşündüğünüz, hesapladığınız veya umduğunuzdan daha fazla zaman, düzenleme, çalışma, iş birliği, detaylandırma ya da para v.b gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkiler olayların gidişatı üzerinde de etkili olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Aslan Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Maddi durumunuzda istikrar sağlamanın yollarını aramaktasınız. Son dönemde yapılan kontrolsüz harcamalar nedeni ile bütçenizi toparlamak ve kendinizi güvende hissetmeye ihtiyacınız var. Çalışma kapasitenizi harekete geçiren fırsatları kollamalı, kazanç sisteminizi yenilemelisiniz. Bu günlerde yatırımlarla ilgili planlarınızı ertelemeniz gerekebilir.

Aslan Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün geleneksel yönlerinizi aşarak, yeniliklere açık olacaksınız. Fakat her olayı kendi tarzınıza göre soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek bir çok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

Aslan Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Para kaybı yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Tüm saflığınızla her şeyinizi ayan beyan açık ettiğiniz biri o kadar iyi niyetli olmayabilir. Elinizde ne kadar var bilgisini öyle ulu orta paylaşmamak sizin lehinize olacak bir durum.

Aslan Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.

Aslan Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

SORUNLARA akılcı çözümler bulabilir, şartları iyi görebilirsiniz. Almaktan umudu kestiğiniz bir paranın elinize geçmesi mümkün.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla