Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.11.2013, 19:19   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Kasım 2013 Çarşamba - Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2013 Çarşamba - Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu






Sevgili Akrep, Satürn’ün güçlü etkisi altında hayatının önemli dönemindesin. Hatalarıyla sevaplarıyla güzel ve her zaman anılacak günler geçirmektesin. Eskisinden daha gerçekçi olmalısın. Edindiğin yada edineceğin tecrübeler davranışlarına yansıyacak. Sevgi konularında ciddi kararlar alabilir anlaşmalar yapabilir imzalar atabilirsin. Ortaklık kurulabilir.



Akrep Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

İyimserliğim hakim olduğu bir gün. İlerleme şansı olan, motive edici veya heyecan verici iş ya da girişimlerinizin geleceği parlak görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: İş, proje, plan, gösteri, sunum, alışveriş veya davetli listesi gibi konuların bazı parçalarının düşündüğünüz, hesapladığınız veya umduğunuzdan daha fazla zaman, düzenleme, çalışma, iş birliği, detaylandırma ya da para v.b gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkiler olayların gidişatı üzerinde de etkili olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Akrep Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Sosyal hayatta yaşanan canlılık size hareketli koşullar getiriyor. Arkadaşlarınızla ortak hareket edeceğiniz gruplaşmalar güne yön verecek. Ancak yurt dışı bağlantıların öne çıkması da söz konusu. Pek çok yeni plan yapabilirsiniz. özellikle sezgilerinizi kullanabileceğiniz konulara yöneleceksiniz. Uzun yolculuklar ise size yeni fikirler verecek.

Akrep Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız yoğun ve derin. Bugün., kişisel başarılarınızın alkış getirmesi olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz.Arkadaşlarınızla aranızda kuracağınız diyalog sayesinde başarılı organizasyonlara gireceksiniz.

Akrep Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Bugün yabancı insanların da bulunduğu kalabalık ortamlar fazlasıyla iç içe olmanızı gerektirebilir. Kuru laf kalabalığı yerine geliştirecek, faydası dokunacak sohbetlere dahil olmaya çalışın. Sivri dil hoş karşılanmayacak.

Akrep Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

Akrep Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

Yaptığınız harcamalar bugün sizi oldukça zora soktu. Yumuşak olmayın aksi halde sizden yardım isteyenler çok olur.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla