Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.11.2013, 20:58   #1 (permalink)
Beste

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Spor salonunda şık görünmenin 10 yolu

Spor salonunda şık görünmenin 10 yolu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Spor salonuna giderken kıyafetlerinizi ve kullanacagınız aksesuarlarınızı ne kadar begenirseniz spora gitmeniz o kadar kolaylaşır

1-Neon renkte bir parça giyin

Daha ince görünmek endişesi ile baştan aşağı siyahlar giymeyin. Vücudunuzda en beğendiğiniz bölgenize neon ya da canlı renklerde bir parça giyerek ortaya çıkarın. Böylece vücut proporsiyonunun daha dengeli görünmesini sağlayabilirsiniz.
2-Saçınızı hareketlendirin

Saçınızı basit bir at kuyruğu yapmak yerine biraz daha enerjik bir görünüm tercih edin. Örneğin saçınız yeterince uzunsa size en kolay gelecek şekilde örebilirsiniz. Ya da at kuyruğu yaptıktan sonra renkli spor bantları kullanabilirsiniz. Bu bantlar terin kolay kurumasın sağlarken elektriklenmeyi de önleyecektir. Açık tenliyseniz mavi, yeşil, mor tonları, esmerseniz kırmızı, sarı ve turuncu gibi sıcak renkleri seçmelisiniz.
3-Abartmayın

Spor salonunda asla ağır makyaj yapmayın. Yine de bir lip gloss ve maskaranın insanın kendine güvenini ne kadar yükselttiği de inkar edilmez bir gerçek. Bu yüzden kirpiklere suya dayanıklı bir maskara, dudaklara da transparan renge sahip dudak balsamı sürerek daha canlı ve enerjik bir görünümü yakalayabilirsiniz.
4-Yakışan pantolonu bulun

Spor salonu için kusursuz bir pantolon arayışında mısınız? Diz altına kadar uzanan siyah bir tayt ideal bir seçim olabilir. Ancak daha eşofman tarzında bir ürün seçmek istiyorsanız beli ayarlanabilen dr kesimli bir pantolona yönelebilirsiniz. Kalçanız ile baldırlarınız aynı oranda genişse İspanyol paça modellere de yönelebilirsiniz.
5-Uzun bacaklar için siyah

Son dönemde çıkan renkli spor ayakkabılarını çok beğeniyor olabilirsiniz. Ancak bacaklarınızı ince göstermek istiyorsanız siyah tayt ile birlikte siyah spor ayakkabı giyin. Ayrıca seçtiğiniz ayakkabının yaptığınız spora uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Spor salonu için “cross training” ya da aerobik ayakkabılarını tercih edin.
6-Terli görünmeyin

Yüzünüzden damla damla terlerin akması hiç de şık bir görüntü değil. Bu nedenle ense bölgenizde mutlaka bir havlu bulundurun. Her program arasında havlu ile terinizi kurutun.
7-Cildinizi temizleyin

Yüzünüzde fondöten ile spor yaparsanız terlemenin etkisiyle cilt gözenekleri tıkanır ve sivilce oluşumuna davetiye çıkarırsınız. Bu yüzden spor öncesi cilt makyajını temizlemelisiniz. Bunun en pratik yolu da temizleme mendilleri. Spor çantanızda bir paket bulundurun.
8-Renkli bir çanta kullanın

Taşımaktan hoşlandığınız, renkli ve içini organize etmesi kolay bir spor çantası edinin. Böyle bir çantanın spora gitme motivasyonunuzu ne kadar arttırdığını göreceksiniz. Metalik tonlarda ya da çizgili spor çantaların oldukça şık durduğunu söyleyelim.
9-İyi bir spor sütyeni edinin

Kaliteli bir spor sütyeni, salon şıklığının anahtar parçalarından biridir. Tişörtünüzün içinden hafifçe görünen canlı tonlarda bir spor sütyeni hoş bir şıklık yakalamanızı sağlar. Seçeceğiniz sütyenin siz en ağır hareketleri yaparken bile göğüslerinizi derli toplu tutması da önemli.
10-İki tişört giyin

Karın ve kalça bölgenizdeki sarkıklardan şikayetçiyseniz uzun üstler tercih edin. Kalçanın altına kadar inen uzun üstler idealdir. Ayrıca spor salonunda çok dar ve çok bol kıyafetlerden kaçının. İki kolsuz tişörtü üst üste de giyebilirsiniz. Kolsuz tişörtünüzden biri daha uzun ve kalçanızı yarısına kadar kapatıyorken diğeri daha kısa ve koyu tonda olabilir.

Beste isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla