Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.11.2013, 00:09   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erkeklerin rüyaları kadınları kızdıracak

Erkeklerin rüyaları kadınları kızdıracak


Daily Mail’in yayınladığı habere göre yapılan yeni bir araştırmada, her dört erkekten birinin rüyasında eski sevgilisini, kadınların ise rüyalarında aileleri ve ilişkilerini gördükleri ortaya çıktı.
Premier Inn tarafından yapılan bu araştırmaya 2000 İngiliz katıldı. Her 4 erkekten 1’inin eski sevgilisini rüyasında görmesinin yanında en ilginç sonuç ise çoğunluğunun mevcut ilişkilerinden memnun olmasıydı.
Bunun yanında İngiliz erkeklerinin rüyalarında sadece eski sevgililerini de görmediği belirtiliyor. Kadınlar partnerlerinin rüyalarında olduklarına inanırken, erkekler rüyalarında onların iş arkadaşları (%26) ya da patronlarını ve hatta kayınvalidelerini görüyorlar. İngiliz kadınlarının üçte birden fazlası ise aksine şu andaki partnerlerini, onların ailelerini ve çocuklarını gördüklerini dile getiriyorlar. Ayrıca kadınların %20’si daha önce hiç karşılaşmadıkları kişileri rüyalarında gördüklerini de ifade ediyorlar.
Günlük stresin rüyalarda etkili olması katılımcıların %31’inin verdiği yanıtlarda da görüldü. Buna binaen Rüya Uzmanı Davina MacKail şunları söyledi: “Rüyalarımız bize öğrenme, gelişme ve duygularımızın gelişmesinde yardımcı olur. Dolayısıyla günlük yaşantımızda karşılaştığımız stresin rüyalarımıza kabus olarak yansıması sürpriz değildir ve zihnimiz bu problemleri çözmek için uğraşır.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla