Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.11.2013, 10:20   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 30 Kasım 2013 Cumartesi - Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2013 Cumartesi - Kova Burcu Günlük Burç Yorumu





Sevgili Kova, senin için ciddi zamanların başladığı bir dönemdesin Satürn iş yoğunluğu getirebilir ancak bugün sorunlarından uzak çok daha mutlu olacaksın. Gelecek endişen saklı gizli işlerin olmayacak. Açık ve net gördüğün her konuda karar verip hızla harekete geçebilirsin. İlişkilerinde kendini kolayca ifade edebilirsin.



Kova Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var. Yarın ve yarından sonra ikna yeteneğiniz daha fazla olacağı için, bugünün olumsuz etkilerinde ısrar ve baskı ters sonuçlar doğurabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli bir anlaşma, görev, sorumluluk v.b konulara dayanmanın ya da altından kalkmanın zorlukları üzerine bir düzine bahane üretebiliriz. Bugünlerde, gezegenler önümüze bazı engeller çıkartsa da ya da planlarda değişikliklere veya farklı düzenlemelere sebep olsa da, her şey sona erdiğinde olan bitenden hoşnut kaldığımızı fark edeceğiz. Dolayısıyla, şikayetler, olumsuz nedenler ya da bahaneler sıralamak yerine sabretmek ve pozisyon korumak kazançlı sonuçlar elde etmemizi sağlayabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Kova Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Düşüncülerinizi duygusal bir şekilde ele aldığınız için, olaylara karamsar bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bugün idealleriniz konusunda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkileriniz de yansıtmak istemeniz, sizi çekici yapıyor. Ailenizdeki olumsuzluklara ilgilenmek, vaktinizi alabilir. Boyun kaslarınıza dikkat edin.

Kova Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Ne istediğinizi tam olarak belli etmekte zorlanabilirsiniz bugün. Biraz daha net ve kararlı şekilde “evet” ya da “hayır” demeniz, tercihleriniz konusunda da açık olmanız çevrenizdeki kimseyi kırmayacak aksine sizi mutlu edecek.

Kova Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.

Kova Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

ÖNEM verdiğiniz büyüklerinizin davranışlarını gözden geçirin. Artık kendi isteklerinizi önemsediğiniz bir dönemdesiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla