Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2013, 12:24   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Göğüs dekoltenizi konuşturun!

Göğüs dekoltenizi konuşturun!


Derin göğüs dekolteli bir kıyafetle davetlerdeki şıklığınızı konuşturabilir, hafif bir dekolte ile gün içerisinde kendinizi daha alımlı hissedebilirsiniz. Peki göğüs dekoltesi bakımı nasıl yapılır? Bu bölgenin daha ***** görünmesini sağlamak için, öncelikle güneş lekelerinden arınmanız gerekiyor. İyi seçilmiş bir güneş koruyucu sizi ölü deri görünümünden koruyacak. Göğüs dekoltesi için ayrı bir krem kullanmanıza gerek yok. Boynunuza uyguladığınız her krem veya maskeyi bu bölgeye de uygulayabilirsiniz. Göğüs bölgesi boyun kadar hassas olmadığı için, korunmayı ön planda tutmanız gerekiyor.




Dekoltenizin kırışmasını engelleyin!

Göğüs dekoltesinin kırışmasını engellemek için, yenileme yöntemlerinden, vitamin iğnelerinden faydalanabilirsiniz. Maskeler, kremlerden daha yoğun maddeler içerdiği için tercih edilebilir. Maske kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı; uygulama süresidir. Maskeler 20 dakikadan fazla ciltte tutulduğu zaman, cildi tahriş edebilir, sonuç daha kötüye gidebilir. Maske seçerken de önceliğiniz, besleyici vitamin içeren, antioksidan içeren ve bitkisel maskelerden yana olmalı. Haftada bir ya da iki kere uygulayacağınız maskelerin haricinde bir de mutlaka nemlendiricili krem kullanmalısınız!



Dik durun!

Bakımınızı tam yapsanız bile dekolteyi ön plana çıkarmak için duruşunuz çok önemli! Dik durmak sizi hem daha etkileyici yapacak, hem de dekoltenizin daha çok fark edilmesini sağlayacak!

Bu bakımların ardından davetlerin en ***** bayanı siz olabilirsiniz!

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla