Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2013, 15:03   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Güzellik için olmazsa olmaz 7 alışkanlık

Güzellik için olmazsa olmaz 7 alışkanlık


1- Antioksidan serum kullanın
C ve E vitamini gibi antioksidanlar cildi zararlı serbest radikallerden korur. Cildinize doğal bir parlaklık kazandırır. Yüzünüzü yıkadıktan sonra ve nemlendirici uygulamadan önce antioksidan içerikli serumlar kullanabilirsiniz.

2- Protein tüketin
Sabahları yumurta ve yoğurt gibi protein içeren yiyecekler tüketin. Yapılan araştırmalar sabahları yüksek protein içeren kahvaltı yapan kadınların daha uzun süre yaşadığını gösteriyor.

3- Güneş koruyucusuz çıkmayın
Hava bulutlu olsa bile güneş koruyucusu sürmeden evden adımınızı atmamalısınız. Cilt kremlerinin mutlaka güneş koruyucu özelliğe sahip olmasına özen gösterin.

4- Koca bir bardak su için
Susuzluk sizi sadece yorgun değil solgun da gösterir. Sabahları uyandığınızda kocaman bir bardak su için. Bu sayede gece boyu susuz kalan vücudunuzu yenileyeceksiniz.

5- Hareket edin
Araştırmalar sabahları egzersiz yapan kadınların geceleri daha kaliteli uyuduğunu gösteriyor. Sabahları 5-10 dakika da olsa egzersiz yapın.

6- Mineralli su kullanın
Sabahları uyandığınızda yüzünüze mineralli su sıkın. Buzdolabında bekletebileceğiniz mineralli su yüzünüzdeki sabah şişkinliğini alacak ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

7- Yeşil çay için
Sabahları kahve yerine yeşil çay için. Yeşil çay, bir çeşit antioksidan olan flavanoidler içerir ve bu maddeler yaşlanmaya karşı oldukça etkilidir.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla