Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2013, 15:14   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 4 yeni güzellik kuralı

4 yeni güzellik kuralı


Geçmişten bugüne sürekli şekil değiştiren güzellik sırlarının tazelenmiş hali karşınızda! Eski bilgileri silin, yenilerini kaydedin.

1- ESKİ KURAL Yanaklarınıza pembeden başka allık sürmeyin.
YENİ KURAL Şeftali tonlarını yeri ve zamanına göre cömertçe kullanın.

Neden?
Geçmiş yıllarda kimse şeftali tonlarında allık sürmezdi. Fakat son yıllarda dünyaca ünlü makyaj markalarının koleksiyonunda sıkça yer alan şeftali tonlarındaki allıklar hem sağlıklı bir görüntünün anahtarını veriyor hem de günlük kullanım için alternatif oluşturuyor. Yumuşak bir gülümseme yaratan bu sıcak allıklar bronz tenle de kusursuz bir uyum yakalıyor.

UYARI: Şeftali allığınızın yine de pembe desteği olduğundan emin olun. Yoksa bir anda turuncu yanaklara sahip olabilirsiniz.

2- ESKİ KURAL Sabahları yüzünüzü temizlemenize gerek yok.
YENİ KURAL Kesinlikle var!

Neden?
Uzun su¨redir cildi 24 saatte bir kere temizlemenin yeterli olacağını ve bunun ne zaman olduğunun önemli olmadığını düşünürdük. Geceden temizlediğimiz cildin sabah kalktığımızda yine tertemiz olacağına inanırdık. Ama unutmayın ki siz uyurken mikroplar uyumuyor. Sabah kalktığınızda da hem jel hem de tonikle cildinizi temizlemeye başladıktan sonra farkı hissedeceksiniz.
UYARI: Bazı sabahlar cildinizi temizlememek çok önemli değil, önemli olan devamlılık.

3 - ESKİ KURAL Kirpik maşası kullanmak büyük bir zaman kaybı.
YENİ KURAL Kirpik maşası kullanmaya değer!

Neden?
Çünkü yaşımız ilerledikçe kirpiklerimiz eski kıvrımlarını kaybeder. Kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra maskara uygulamak hem kirpiklerinizi çok daha uzun gösterir hem de şeklinin doğal bir kıvrım kazanmasını sağlar.
UYARI: Kirpiklerimizin kıvrık gözükmesi değil, yukarı doğru kavis yapması daha iyi bir görünüme neden olur. Eğer kıvırmaya köklerden başlarsanız bu etkiyi yaratabilirsiniz.

4- ESKİ KURAL Fondöten için fırça kullanmayın, parmaklarınızı kullanın.
YENİ KURAL Hem fırça hem parmaklarınızı kullanmak, sizi en iyi sonuca götürecek.

Neden?
Parmak uçlarındaki sıcaklık ve yağların fondötenin daha doğal görünmesini sağladığı su götürmez bir gerçek. Ancak fırçalar parmaklardan daha iyi bir şekilde fondöteni tutar ve daha ince bir tabakaya ulaşmanızı sağlar. Ayrıca fırça sayesinde fondöteninizi eşit bir şekilde dağıtabilirsiniz.
UYARI: Yine de parmaklarınıza son dokunuş için ihtiyacınız var; bu şekilde daha ışıltılı ve doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla