Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.12.2013, 10:48   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saatte kaç km yazarsınız?

Saatte kaç km yazarsınız?


Arkadaşlarınızla bir kafede buluştunuz, masanın üzerine cüzdan, gözlük ve anahtarlarınızı bırakıyorsunuz. O da nesi, orada bir Audi anahtarı duruyor, arkadaşlarınız yüzünüze şaşkın gözlerle bakıyor. ‘Pederin hediyesi’ diyerek pişkin pişkin sırıtabilir, arkadaşlarınız bunun gerçek bir araba anahtarı değil de Araba Anahtarı Tükenmez Kalem olduğunu anlayana dek onlar hayret içinde bırakabilirsiniz.

Plastik malzemeden üretilen Car Key Ballpoint Pen lüks arabaların anahtarlarına benzeyecek şekilde tasarlandı: Mavi (BMW), pembe (Cadillac), siyah (Mercedes-Benz) (Audi), sarı (Ferrari). Yaklaşık 11,5 x 4,5 cm boyutlarındaki bu tükenmez kalemlerle okulda ya da ofiste farkınızı ortaya koyacaksınız. Sizin favori arabanız hangisi? Araba Anahtarı Tükenmez Kalemin çeşitleri arasından seçiminizi yapın, hayallerinizin arabasıyla ilk randevunuzu gerçekleştirin. Dileriz bu kalemleri kullanarak derslerinizde ve işinizde başarınızı katlayarak rüyalarınızı süsleyen arabaya kısa zamanda ulaşırsınız.

4,90 TL

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla