Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.12.2013, 18:21   #6 (permalink)
Yagmur
Bazen Susmak En Güzel Cevaptır..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Evlilik için burcunuzu dinleyin.

Terazi burcu ve evlilik
Kararsız Terazi’lerin evlenme kararı alması kolay olmaz. İlişkinin zamanla oturduğunu hissettiklerinde rahatlayacak ve karar vermeleri kolaylaşacaktır. Kendilerini güvende hissetmezlerse ona aşkınızda dürüst olduğunuzu hissettirmeniz gerekebilir. Bazen hiç olmayacak konularda kavga çıkartarak aşkınızı test ederler. Ama bir kere güvenirlerse evlenmeye karar verirler ve ilişkinin mutlu bir şekilde sürmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterirler. Terazi erkeği ve kadını, aşık oldukları zaman kendilerini eşlerine adarlar.

Akrep burcu ve evlilik
Pek çoğu kendi bahçesinde özgürce oynayabilmek ister. Seksüel uyum onun için çok önemlidir. Onun parmağına bir kere evlilik halkası takabilirseniz işler tamamen değişir. Pek çoğu bu durumda ilgili, dikkatli, sevgi dolu ve her durumda eşini başarısı için destekleyen bir eş olurlar. İlişkide gerçekten güven hissetmezlerse çok kıskanç olurlar. Eşlerinin güven dolu bir ortam yaratmasını beklerler. Yay burçları herzaman evliliğini korumak için elinden geleni yaparlar. Yıllar geçtikçe bu bağ daha güçlenir.

Yay burcu ve evlilik
Yay burcu için evlilik, dugusal bir macera ve keşiftir. Bu heyecanın bittiği yerde problemler oluşmaya başlayabilir. Sadakatte güvenilir sayılmazlar. Her işi birlikte yapmaktan çok, eşlerini başka ilgi alanları bulmaya teşvik ederler; fakat bu, çoğu zaman kıskançlık krizlerine yol açabilir. Yay kadınları, çocuk sahibi olmayı severler. Eşlerine bağımlı olmaktan hoşlanmaz, kişiliklerinden taviz vermezler. Yay erkekleri ise doğru kadını buldukları taktirde soluğu evlilik masasında alırlar.


Oğlak burcu ve evlilik
Oğlak için nikah masasına oturmak hiç kolay değilidir. Herşeyin yolunda olması bekler ve partnerinin, evlilik kurumunun her detayına önem göstermesini ister. Evlilik onlar için ölene dek yaşanacak bir beraberliğin başlangıcıdır. Maddi konulara dikkat ederler. Özel yaşamı ve iş yaşamı arasında denge kurarak ailesine gereken vakti ayırabilmek isterler. Oğlak, duygusal olarak su burçları ile başarılıdır.

Kova burcu ve evlilik
Korkularından, endişelerinden kurtulabildikleri anda evlenmeye karar verirler. Kova burcu insanı sadık ve azimlidir. Gereken özgürlüğü eşlerine sunar, baskı olmaksızın destekleyici ve sevgi dolu bir eş olmaya özen gösterirler. Eğer onlara da bu haklar tanınmaz, özgürlükleri kısıtlanırsa evliliklerinde problem çıkabilir. Kendilerini güvende hissetmek isterler ve sadece gerçek bir hayat arkadaşı bunu ona hissettirebilir. Evliliklerinde değişim arar ve yeni ilgi alanları bulmaya devam ederler. Eğer sosyal hayatları etkilenirse problem çıkabilir, çünkü tüm vaktini sadece bir kişiyle geçirmekten hoşlanmazlar.

Balık burcu ve evlilik
Balık, eşi ile birlikte rüyalarını gerçekleştirmek ister. Balık için balayı asla bitmez, şefkat dolu, rüya gibi bir evlilikleri olur. Bazı balıklar ise evliliklerinde bir süre sonra ilk günlere özlem duymaya başlar, gerçekler dünyalarına bomba gibi iner. Balık kadınınları eşlerinin ihtiyaçlarına önem gösterir. Şefkatli bir annedirler. Ailesiyle birlikte olmaktan zevk alırlar. Balık erkeği ise çok duygusal ama çocuklarına ve eşlerine karşı çok destekleyicidir.

__________________
Yagmur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla