Konu: Narsinha
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.12.2013, 10:02   #16 (permalink)
Xerath
ѕυĸυɴeтιм delιlιğιмdeɴ

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Narsinha

Sıra bende;

Öncelikle kusura bakma ben başkaları gibi iyi yorumlar yapamıyorum. En başından alalım; mod isteğime biz sadece tanıdıklarımıza yetki yazıyoruz dediğin andan itibaren senin hakkın daki düşüncelerim kesinleşmişti. Üstelik benim çeyreğim kadar ilgilenmeyen s.modların varken
Ardından rose ile el ele biz bu forumda siyasi konulu içerik isteyiz diyip dünya kadar mesaj silip sonra birşey yokmuş gibi biz huzur istiyoruz dedin. Bu ülkede bir partiye oy veriyorsam saygı ve terbiye sınırları içerisinde istediğimi söylerim.

Gelelim finale; ira'nın sevgilisi bana kız arkadaşıma sulanma derken kimse yoktu. Ben herkese mesaj attım, kimse cevap dahi yazmadı. Sonra ira beni banladı kimse ona neden banladın bile demedi. Foruma urophled ve draven nickleriyle üye oldum ip ban attın. Banım açıldı rose gitti. Sen sanki çok adil biriymişsin gibi seni banlayanlarıda banladık dedin.

Bu forumda kimse beni sevmez, bunun suçu bende değil ben her zaman doğruyu söylerim. Kimi zaman iyi kimi zaman kötü karşılandım. Ama sonunda hep doğru ben oldum.

Özetle kendini matah bir şey sanma gidenlerden farkın yok.
Keyifli forumlar.

Xerath isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla