Konu: Narsinha
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.12.2013, 22:50   #21 (permalink)
Xerath
ѕυĸυɴeтιм delιlιğιмdeɴ

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Narsinha

Alıntı:
Narsinha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Yönetimde banlanan kullanıcıların sebepleri yazılıyor.ira yazmıştı bize bilgi amaçlı, ama yönetimde @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] abi eski konuları silip yenilerini açtığı için bunu gösteremem.Bunu yapmam için forumu geriye almam lazım.Konunun silindiğine inanmazsan jaqen abinin yönetime açtığı yeni konu



Seni banlayan ben değildim ira idi ben değildim.Bu konuyu da üzerime almıyorum.ira seni banlayınca da hiç bir yönetici banın açılması için bir şey yazma, diye hatırlıyorum.İp ban olayına gelince onu ben attım bak, banlı üyeler forumda bulunamaz, durduk yere atılmış bir şey değil oda.
O zaman başkasının söylediği yalanlardan ben sorumlu değilim. Bu forumda hiç kimse şuan burada olan veya gitmiş olan hiçbiri benim ira iel mesajlaştığıma inanmaz. O yüzden sevgili dostum varsayımlar üzerine tahmin yürütmek olmaz.

Olay olana kadar iraya bırak özel mesaj atmayı konular içinde sohbetim bile olmadı.

Buradan çıkan sonuç doğruluğundan emin olmadığın bir davranış için bir hareket yaptın. Şimdi yanlışın ortaya çıktı. Ben kimsenin arkasından laf söylemem gelir böyle ulu orta sayarım, yüzüne karşı söylüyorum hepsini!

Zeyy bana hakaret etti gittiğinde buradaydım, ira denen ***** giderken buradaydım, rose ve diğerleri hepsi giderken ben buradaydım. Sende gideceksin ve bu olduğunda ben bu konuyu güncelleyeceğim.

O güne kadar kendine dikkat et

Xerath isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla