Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.12.2013, 11:19   #35 (permalink)
Hayat
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Aşk,her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez

İşin kötüsü ne biliyor musun? Ona sevgi cümleleri kuramamandı. Kursaydın onu sevdiğini anlardı.. İşin kötüsü onun için gecelerce ağladığını bilmiyor olmasıydı. Bir nasılsın demesi bile solan yüzünün aydınlanmasına yetiyordu
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu diye bir şiir vardı hani hatırladın mı? İşte sizin durumunuzda tıpkı böyleydi. Acaba sevdiğimi söylesem benden uzaklaşır mı diye düşünürdün her gece.
Korkuyordun aslında. Onu kaybetme düşüncesi aklına yerleşince midene kramp girmesine neden oluyordu bir anda. Sırf onu üzmemek için uzaklaşmış gibi yaptın. Onun canı sıkılmasın diye kendi canını yaktın, cezalandırdın kendini. Her defasında yenilen sen oldun.
Onun sevgisine her şeyden çok ihtiyacın olurdu. Bazen telefonla arar sesinin tınısını kaydederdin hafızana. Sen telefonda konuşmayı sevmezdin. Ama onunla konuşunca sanki başka biri gibi olurdun. Dünya umurunda olmazdı. ”Kapat artık şu telefonu ” diyen anneni dinlemezdin.
Ama şimdi ondan gelen bir mesaj bile çocuklar gibi sevinmene neden oluyor.. İşin kötüsü o seni, senin onu önemsiğin kadar çok önemsememiş olmasıydı. Canını en çok sıkan da buydu zaten.
Her geçen gün onu daha fazla özlediğin gün gibi ortada. Ve her geçen gün canın daha çok yanıyor. Onu düşünmekten kendini alamıyorsun ki. Duygularını bastırarak ne kadar yaşabilirsin ki? Ağlamaktan, sürekli onu düşünmekten vazgeç artık. O çoktan kendine başka bir yol çizdi. Seni çoktan unuttu bile.
Bazen seni hatırlasa da o kadar üzerinde durmuyor. Gülüp geçiyor. Ama sen salak gibi hayatının her parçasına onu katıyorsun. Hala ondan gelen mesajları saklıyorsun öyle değil mi? Onlara bakıp bakıp haline üzülmekten vazgeç artık. Bu senin moralini daha da bozar.
İşin kötüsü onunla dinlediğin müzikleri onsuz dinlemendi. Sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissedip suratını asardın hatırlasana. Ya da onun sevdiği yemeği onsuz yerdin. Hayatına daha çok insan girecek. Ama hiçbiri onun gibi yakın olamayacak sana. Hayatında hep onun eksikliğini hissedeceksin. Esasında seni mutlu eden bir şey var: Nereye giderse gitsin onunla aynı

Hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla