Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.2013, 09:49   #2 (permalink)
FeCr
Cesareti ile yaşamayan esareti ile ölür

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kadınların Duymaktan Hoşlandığı Şeyler

İşte bu yüzden insanı kendilerinden soğutuyorlar zaten..erkeğin konuşmaktan zevk almayacağı kaç tane konu varsa hepsini önüne çıkarıyorlar.
Kendimce karşılık vereyim..

İşimiz-Ne önemi var güzelim(ona)..aç değilim açıkta değilim.Alnımın akı bileğimin gücüyle helalinden geçimimi sağlıyorum.Sana pahalı hediyeler alamam,istediğin lüks mekanlara götüremem diye mi hayıflanıyorsun..derdin ne?

Niçin birliktesiniz-Kendimi de hayatı da 'Sen' de gördüğüm için yetmez mi..yıldızlı sözlerle zihnini bulandırmak yerine bu gerçeği gözlerime bakarak göremiyor musun?

Gelecek-Birlikte isek bugünümü de geleceğimi de..dünyamı da ahiretimi de seninle geçirmek istediğimdendir.Gelecek,gözlerinde gördüğümden başkası değildir..ve gözlerimde gördüğünden.Kendi işimiz kuramasam,başkalarının yanında köle gibi çalışsam bu neyi değiştirir,ticari ünvanımla birliktesin benim varlığımla mı.Hani bir lokma ekmeği ikiye bölüp yiyecek,beraber üşüyüp aç kalacaktık.Hani benimle isen herşeye razı idin.Nedir bu sorgulama..benimle birlikte bir ömür mü istiyorsun,yoksa ileride emekliliğin için prim ödeyecek birini mi arıyorsun?

Çocukluk-Belki kendimden bile saklamak zorunda olduğum kötü bir çocukluğum oldu..belki benim için hayat seni tanıdığım günden itibaren başladı..ve takvimlerin geriye doğru giden kısmını yırtıp attım.İşte şimdi..bugün karşındayım,tüm geçmişim ve çocukluğum sonucu olan bugünkü halimle.Bu halim yetmiyor mu..bana bakıp ruhumu göremiyor musun,bu gbt araştırması neyin nesi,nasıl bir çocuksam öyle bir büyük olurum diye mi endişeleniyorsun?

Bunun gibi..bizi(beni) sıkan konular.

Teşekkürler paylaşım için

__________________
''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân
Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek''
FeCr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla